Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü Ankarademirspor Deplamanında Aldığı 1 Puan İle Puan Sıralamasındaki Yeri Değişmedi.

Grubun 21 Puan İle Lider Takımı Ümraniyespor Bu Hafta Kendi Evinde Ağırladığı 15 Puanlı Localtime Fatih Karagümrük’le Golsüz Berabere Kalması Ve Üst Sıralardaki Diğer Takımların Aldıkları Sonuçlarla Puan Sıralaması Bu Haftada Değişmedi.

Akçaabat Temsilcisi Akçaabat Futbol Kulübü Ankara Cebeci İnönü Stadında Karşılaştığı Ankara Temsilci İle Zorlu Bir Mücadele Gerçekleştirdi. Akçaabat’tan Ve Ankara’dan Maçı İzlemek Üzere Cebeci Stadını Dolduran Akçaabat Futbol Kulübü Taraftarları 90 Dakika Boyunca Takımlarına Destekte Bulundular.

Kötü Zeminde Gerçekleşen Mücadeleye Maçın Orta Hakemi Volkan Yanç’ında Kötü Yönetimi Eklenince Özellikle Sarı Kartlarını Akçaabat Futbol Kulübü Futbolcularına Yönelik Kullanması Maçı Çığırından Çıkaran Faktör Oldu.

20131103_071532

20131103_135624

IMG_6675Akçaabat Futbol Kulübü Takımı Oynadığı Futbol İle Göz Doldururken Lider Ümraniyespor İle Arasındaki 6 Puanlık Farkı İlerleyen Haftalarda Kapatarak Liderlik Koltuğuna Oturup Şampiyon Olacağının Sinyalini Verdi.

MAÇ SONRASI BAŞKAN ZEKİ ÖZTÜRK’ÜN AÇIKLAMADA BULUNDU

ı“Futbolda Bir Kural Vardır, Yenemiyorsan Yenilmeyeceksin. Bu Deyim Bugün Bizim İçin Değil Rakibimiz İçin Geçerli Oldu. Çünkü Maçın İlk Yarısında Bizden Üstün Oynayan Onlardı. İkinci Yarı İse Biz Çok İyiydik Maçın Sonuna Doğru Yakaladığımız Fırsatları Değerlendirebilseydik İstediğimiz Ve Hak Ettiğimiz Puanı Alırdık.Rakibin Bu Deyimi Göz Önüne Alarak Verdiği Mücadele Bu Anlamdaydı. Bizim Alabilecek Olduğumuz Bir Maçtı İlk Yarıdaki İsteksizliğimiz Bize Engel Oldu.Deplasmandaki Bir Puan Mutlu Etmesede İyidir Bu Uzun Yolda Önümüze Bakıp Mücadelelerimize Devam Edeceğiz.”

GRUBUMUZDA ŞAMPİYON OLUP BİR ÜST GRUBA ÇIKACAĞIZ.

IMG_6665İç Sahada Daha Başarılı Bir Takımımız Var,Ancak Bunun Yanında Dış Sahada Daha Aksine Galibiyetimiz Yok.En Büyük Dezavantajımız Yeni Takım Oluşumuz Hocası İle Futbolcusu İle Yeni Oluşmuş Bir Kadromuz Var Tabi Bunun Dezavantajları Var İyi Yoldayız.İlerleyen Süreçte Dahada İyi Olacağız.Çok İyi Bir Teknik Kadromuz Var.Koordinatöründen Hocasına Ve Yardımcı Hocalarına Kadar İyi Bir Ekibimiz Var.Futbolcu Portföy'imiz Gayet İyi Ancak Uyum Sorunu Yaşamaktayız.İlerleyen Süreçte Dahada İyi Olma Adına Bir Takım Hamlelerimiz Her Zaman Olacaktır.Hedefimiz Ve Arzumuz Şampiyon Olup Bir Üst Gruba Çıkmaktır.Bunun İçin Meşru Olan Her Yolu Deneyeceğiz. Açıklamasında Bulundu.

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim