25.Dönem MİLLETVEKİLİ Seçimlerinde MHP Trabzon 2.Sıra Milletvekili Adayı Olan Yavuz AYDIN’ı Ankara’da Bulunan Ofisinde “Akçaabatın Sesi” İnternet Haber Sitesi Olarak Ziyaret Ettik.

Ankara’ya Gerçekleştirmiş Olduğumuz Birkaç Günlük Ziyaretimizde Yavuz Aydın’la Görüşecek Olduğumuzu Daha Öncesinden Not Defterimize Kaydetmiştim.

VELHASIL Ankara’ya Gittik Ve Programlarımızı Bire Bir Saati Saatine Gerçekleştirmiş Olmanın Mutluluğu İçerisinde İdik.

Fakat Bizi En Fazla Mutlu Eden İse Sayın Yavuz Aydın’ın Samimi İçten Ve Sevgi Dolu Yaklaşımı İdi. Ankara Sınırları İçerisinde Bizleri Saati Saatine Takip Ederek Her Hangi Bir Sorunla Karşılaşmamamız İçin Kendi Çalışanını Bizim İçin Seferber Etti. Kendisine Ne Kadar Teşekkür Etsek Azdır.

Akçaabatlı Namı Değer İdris Köse’nin Ofisinde Öğleye Kadar Geçirdiğim Zamanın Ardından YAVUZ AYDIN Telefonla Beni Arayarak “Abi Elemanı Gönderdim Seni Bulunduğun Yerden Gelip Alacak” Dedi. Elamanını Gönderdi Sağolsun Elemanıda Şeker Gibi İnsan.

Neyse Yavuz Aydın’ın Ofisine Gittik. Aman Yarabbi Elamanlarının Sayısını Sayamadım Ama İşi Oldukça Yoğundu O Yoğunluğun İçerisinde Bizlere Zaman Ayırdı Minnettar Olmamak Elde Değildi.

Seçim Çalışmalarında Kendisini Hep Takım Elbise İle Görmüştük, Olgun Ve Birazda Kiloluydu Ama O Kilolar Gitmiş Spor Giyimli Genç Bir Delikanlı Vardı Karşımızda..

ABİ Diyor Başka Bir Şey Demiyor. O Kadar Samimiydi O Kadar İçtendi Ki Kendimi Evimde Zanneder Olmuştum.

Kahvelerimiz Çerezlerimiz Geldi Derken Sohbetimize Dolu Dolu Başlayıverdik.

Bence Yavuz Aydın Siyaseten Olması Gereken Yerde Değil. Önümüzde Bir Fırsat Ve Bir Seçim Var Trabzonlu İyi Düşünsün Ona Göre Kararını Versin Yavuz Aydın’ı Trabzon Milletvekili Yapsın.

7 Haziran Seçimlerinde Kendini Öyle Bir Tanıttı Ki Yok Böyle Bir Şey Dedirtti. Seçilsem De Seçilmesem De Halkımın Yanındayım Demişti. Seçilsem De Seçilmesem De Ankara’da Bir Kardeşiniz Var Ne İşiniz Düşerse Yapmaya Hazırım Diyerek Trabzon’dan Ayrılmıştı.

İnanmazsınız Kendisi İle Sohbet Ettiğimiz Esnada Telefonu Hiç Susmadı Desem Yeri Var… Gözümde Hem Kendisinde Hem De Önünde Not Aldığı Ajandasında İdi… Yaklaşık 2 Saatlik Sohbetimizde Mi Belasız 50 Sayfalık Not Aldı…

Açıkçası Yavuz Aydın’ı Tanıdıkça Daha Çok Sevdim.

Yavuz Aydın İle Ankara’da Kendi Ofisinde Gerçekleştirmiş Olduğum Röportajımın Sadece Giriş Bölümünü Yayınlayacağım. Kendisi İle Çok Uzun Röportaj Gerçekleştirdim… Kendisi De Gündeme Dair Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu. Yaklaşık 36 Dk. Lık Röportajın Tamamını Sizlerle İlerleyen Günlerde Paylaşmanın Mutluluğunu Yaşayacağım… Şimdi Kıssadan Hisse Diyerek Önce Bir Giriş Yapalım…

YAVUZ AYDIN’ın Ağzından…

SEÇİMDE VARMISIN YOKMUSUN SORUSUNUN CEVABI ŞU ”Bizim Seçimde Var Olup Olmamamız Listede Olup Olmamamıza Bağlı Değil. Biz 7 Haziran Seçimi Öncesinde Aday Adaylığı Sürecinde De Bu Sorular Bize Sorulduğunda Ben O Zaman Şu Cevabı Vermiştim. “Ben Listede Olsam Da Olmasam Da Seçimin İçinde Olacağım”. Kaldı Ki Sadece 7 Haziran Seçimleri Değil Ondan Önceki Seçimlerde De YAVUZ AYDIN Hep Vardı. Ama Sahnede Görüntüsü Yoktu Fiilen Seçimin Hep Arka Planındaydık Ön Planı Geçmemiştik.7 Haziran Seçimlerinde Bunu Ön Plana Geçirdik. Şimdi Haliyle Bundan Önceki Bütün Seçimlerde Vardık Ama Ön Planda Değildik. Şimdi Bu Seçimde De Varmısın Yok Musun? Sorusu 7 Haziran Seçimlerinde De Söylediğim Gibi Bizim Listede Olup Olmamamıza Bağlı Değil YAVUZ AYDIN Her Seçimde Trabzon’da Vardır Ve Olacaktır. Listede Olsa Da Olacaktır Olmasa Da Olacaktır, Sahalarda Olacaktır Bunuda Bütün Trabzonlu Hemşerilerimiz Görecektir.

“BİZİM SEVDAMIZ KOLTUK SEVDASI DEĞİL ”

İnandığımız Allah Uğruna Mücadele Sevdası Var. Ülkede Yaşananları Görüyoruz. Ülke Ateş Çemberinde. Güneydoğunun Hali Belli. Çözüm Sürecinin Hangi Noktaya Geldiği Belli. Güneydoğunun Ateşi Çaykara’ yâda Düştü. Ateş Düştüğü Yeri Yakar. Burada Özellikle 7 Haziran Seçimlerine Baktığımızda Millet Bir İrada Ortaya Koymuştur…

Trabzon’da Her Ülkücünün Milletvekili Olma Gibi Bir Yeteneği Vardır, Bir Meziyeti Vardır. Buna Herkes Layıktır Sadece Bu Yavuz Aydın Değildir. İşte Ben Onun İçin Şunu Söylüyorum: Kim Bir Oy Daha Fazla Getirecekse Aday O Olsun. Ülkenin Düştüğü Bu Ortamda Şahsi İhtiraslarımızı Bir Kenara Bırakmamız Lazım Ülkenin Gerçeklerine Göre Hareket Etmemiz Lazım……..

RÖPORTAJIN DEVAMI GELECEK……..

Editör: TE Bilisim