Dün akşam saatlerinde Ankara'da yaşanan patlamada ölenlerden birinin de Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut olduğu ortaya çıktı.

MAÇI İZLEMEK İÇİN STADA GİTMİŞTİ

Umut'un babası Kemal Bulut'un Galatasaray'ın dün akşam Gençlerbirliği ile oynadığı maçı izlemek için Ankara 19 Mayıs Stadı'na gittiği, karşılaşmanın ardından da evine dönerken yaşanan patlamada hayatını kaybettiği bildirildi.

AĞABEYİNDEN GELEN TELEFONLA YIKILDI

Maçtan sonra dün akşam İstanbul'a dönen Galatasaray kafilesi bu sabah ise Florya'da antrenmana çıktı. Umut Bulut antrenman tesislerindeki soyunma odasında abisinden gelen telefon ile acı haberi aldı ve yıkıldı. Umut'la birlikte tüm futbolcular haberi duyduktan sonra büyük üzüntü yaşadı. Umut apar topar Ankara'ya gitmek için yola çıktı. Galatasaraylı idareciler son derece üzgün görünen ve perişan bir halde olan Umut'u yalnız bırakmazken, 2 kulüp personeli golcü futbolcuya refakat etti.

DOĞUM GÜNÜNDE TOPRAĞA VERİLECEK

Bulut'un babasının cenazesi yarın ikindi namazına müteakip Kayseri'de defnedilecek. Kemal Bulut doğum günü olan 15 Mart'ta toprağa verilecek.

img_6683.jpgimg_6689.jpg

Editör: TE Bilisim