Ankarada  bu yıl 8. Si düzenlenen Trabzon günlerinin  1. Günü geride kaldı. Akçaabat Belediyesi  standı göz kamaştırdı. Özel dizayn edilen stant herkesin takdirini kazandı. Stantta gün boyu halk oyunları gösterisi, canlı müzik, iç mekanlar için kullanılan 6 m2 led ekranda yapılan tanıtım görüntüleri nin yanı sıra, Tarihi ortamahalle evlerinin maketi, dergi,broşür, kartpostallar, tanıtım cd.leri  dağıtıldı, Akçaabat un helvası gün boyu   misafirlere ikram edildi.  Horonun merkezi olması  nedeniyle  bütün yerel ve ulusal  televizyonlar  canlı  canlı horon gösterilerini çekerek yayınladılar.

Akçaabat Standında Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, Belediye Kültür ve Sosal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu ,Belediye personellerinden Emlak Şefi Seyfi Aygün ile Otobakım Şefi A.Salih Yılmaz gelen misafirleri ağırladılar.

Akçaabat standını  1. gün Trabzon valisi, bir önceki vali  Dr. Recep kızılcık, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükcüoğlu, Trabzon eski ve yeni milletvekilleri,Belediye Başkanları, siyasi parti temsilcileri ve özellikle Trabzonlu ve akçabatlı hemşeriler ziyaret ettiler.

Büyükşehir Belediye başkanı O.Fevzi Gümrükcüoğlu Akçaabat Belediye Stantında davulzurna eşliğinde horon ekibi ile karşılandı. Gümrükcüoğlu ve Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen Horona girerek vatandaşlarla birlikte horon oynadılar.

FOTO GALERİ

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

Editör: TE Bilisim