Akçaabat AK Parti'nin Akçaabat Belediye Başkan Adayı Kim Olacağı Yönündeki Gelişmeleri www.akcaabatinsesi.com İnternet Haber İtesi Olarak  Ankara’dan Edindiğimiz En Son  Bilgiler Doğrultusunda Siz Saygıdeğer Okuyucularımızla Paylaşıyoruz.

Mevcut Belediye Başkanı Şefik Türkmen’ile Mehmet Baş’ın İsimleri Ankara Kulislerinde Konuşulurken İki İsim Arasında Başta Çevre Ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar Ve Ak Parti Genel Merkezi Teşkilatı Mehmet Baş İsmine Daha Sıcak Baktığı Belirtiliyor.Buna Göre Akçaabat Kamuoyunun Merakla Beklediği Ak Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Kim Olacak Sorusuda Cevaplanmış Oldu.

Ankara’da Genel Müdürlük Görevinden İstif Ederek Akçaabat Belediye Başkan Aday Adaylığına Soyunan Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürü Mehmet Baş 2014 Yerel Seçimlerinde Erdoğan Bayraktar’ın Akçaabat’ta Belediye Başkanı Olarak Görmek İstediği Kişi Olan Mehmet Baş,Başbakan Recap Tayyip Erdoğan’ın Trabzon Mitinginde Ankara’dan Trabzon’a Gelen Birçok Bakan,Müşteşar Ve Genel Müdürler Mehmet Baş’ı Tebrik Ederek Belediye Başkanlığı Sürecinde Başarılar Dilediler.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,27 Kasım 2013 Çarşamba Günü Ak Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’dur Açıklamasını Yaptıktan Sonra Gözler Akçaabat İlçe Belediye Başkan Adayının Kim Olacağı Yönüne  Çevrildi.

Hatta 29 Kasım Cuma Günü Ankara Arena Spor Salonunda Yapılacak Olan Ak Parti  İl Başkanları Toplantısında İse Açıklanmayan Birçok İl,İlçe Belediye Başkan Adaylarının İsimlerinin Açıklanacağı Belirtilirken,Açıklanacak Olan  İlçeler Arasında Akçaabat’tında Yer Alacağı Belirtildi.

Akçaabat’ta Merakla Beklenen,Ak Partinin Akçaabat Belediye Başkan Adayı Kim Olacak Sorusu İse Mehmet Baş’ın Açıklanması İle Netlik Kazanacak.

 

 

Editör: TE Bilisim