Sahipliğini Hasan Kolamuç, İsmail Osmanoğlu Ve Özhan Osmanoğlu’nun Yaptığı Akçaabat Tepe Köfte Ve Balık Salonu Açıldığı Günden İtibaren Ankara’da Yaşayan Karadeniz’lilerin Ve Özellikle Karadeniz Mutfağını Tercih Edenlerin Yemek Durağı Oldu.

IMG_7396Ankara Çankaya İlçesi Anıttepe (Anıtkabir)E 100 Metre Uzaklıkta Karadeniz Mutfağının Eşsiz Çeşitlerinin Yer Aldığı Akçaabat Tepe Köfte Salonu Özellikle Karadeniz’den Ankara’ya Anıtkabir’e Ziyarete Gidenler Tarafından En Fazla Tercih Edilen Yer Haline Geldi. Park Sorunu Olmayan Ve Çorbasından Akçaabat Köftesine, Izgara Çeşitlerinden Balık Çeşitlerine Kadar Zengin Mutfağıyla Kaliteli Hizmet Güler yüzlü Personeli İle Hizmet Vermenin Mutluluğunu Yaşayan İşyeri Sahipleri Hasan Kolamuç, İsmail Osmanoğlu Ve Özhan Osmanoğlu Yapmış Oldukları Açıklamalarında”Özellikle Başkent Ankara’da Akçaabat Köftesinde Bir Numarayız. Bunu Açık Yürekliliğimizle Söylüyoruz. Köfte Ustasını Akçaabat’tan Getirdik. Akçaabat Yıldızlı Beldesinden Olan Galip Tarakçı Kardeşimiz Köfte Ustalığındaki Başarısını Mutfağımızla Bütünleştirerek Kaliteli Akçaabat Köftemizde Ön Plana Çıkmış Oluyor.

IMG_7398Akçaabat Tepe Köfte Salonu Sahipleri Hasan Kolamuç, İsmail Osmanoğlu Ve Özhan Osmanoğlu İle Ankara’da Yapmış Olduğumuz Sohbette Bizleri Ağırlamanın Haricinde O Kendilerine Olan Güvenlerinin Haricinde Akçaabat İsminin Ve Akçaabat Sebatspor’lu Olmanında Mutluluğunu Yaşıyorlar.

IMG_7379Yakın Zaman İçerisinde İse Tepe Köfte Balık Salonu’nun İsmini İse İsim Değişikliğine Giderek “1923 Sebatspor Köfte, Balık Salonu” Olarak Değiştireceklerini Söylediler.

IMG_7384Kalabalık Grupların Rahatlıkla Yemek Yiyebilecek Oldukları Bir Yer Olan Tepe Köfte Balık Salonu, Geniş Mekânıyla Ankara’da Beş Yıldızlı Karadeniz Mutfağı Oldu.400 Metrekare Alana Sahip Olan Tepe Köfte Balık Salonunda, 200 Kişi Açık Alanda,200 Kişi İse Kapalı Alanda Aynı Alanda Yemek Yiyebiliyor.

IMG_7411Özellikle Sabah Kahvaltılarında Lahana Çorbasından Tutunda Kuymağına Varıncaya Kadar Yöresel Kahvaltı Çeşitlerini de Tepe Köfte Balık Salonunda Bulabilme İmkânına Sahipsiniz. Sabah Saat:08.00 Akşam Saat:23.00’e Kadar Açık Olan Tepe Köfte Balık Salonunda Toplu Yemekler Ve Rezervasyonlar İçin İletişime Geçildiğinde Erkenden Yeriniz Rezerve Edilerek Önceden Yeriniz Ayrılmış Oluyor.

IMG_7419Türkiye’nin Neresinde Olursanız Olun Yolunuz Ankara’ya Anıtkabir’e Düştüğünde Ve Anıtkabir Ziyaretini Sonlandırdığınızda, Gruplarınızla Birlikte Veya Tek Olarak Canınız Yemekmi Çekti. Hemen Sizleri Tepe Köfte Balık Salonuna Yönlendiriyorum. Burada Ne Yiyebilirim Diye Düşünmeyin Çünkü Yemek Üzerine Özellikle Canınız Akçaabat Köftesinimi, Karadeniz Yemeklerinimi, Izgara Çeşitlerinimi, Hamsiköy Sütlacınımı, Lahana Yemeğinimi, Tavuk Izgara Çeşitlerinimi Çekti İşte Aradığınız Yer Burası. Hatta Akşamları Canlı Müzik Eşliğinde Eşsiz Karadeniz Yemeklerini Horon Eşliğinde Yiyerek Hem Horonla Coşuyorsunuz Hemde Akçaabat Köftesini Tepe Köfte Balık Salonunda Yemenin Erişilmez Tadına Varıyorsunuz.

IMG_7388Tepe Köfte Balık Salonunda Görev Yapan Personeller, Köfte Ustası Galip Tarakçı Ve Diğer Ustaların İsimleri Şu Şekilde, Ali Haydar Koçak, Mehmet Şakoğlu, Nuran Çanakçı, Kemal Güvenci, Erdal Akyol, Kerem Adar Ve Mehmet Yıldız.

Adres: Tepe Köfte Balık

Yücetepe Mah.Spor Park Sok.No:10 Anıttepe/ANKARA

Tel:0 312 232 40 04

Faks:0 313 232 50 05

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim