Akçaabat Fk Sebat Kulübü Başkanı Zeki Öztürk, Pazar Günü Oynanan Ümraniyespor Maçında Taraftarların Tribünleri Doldurup Takıma Destek Vermelerini Beklerdim Açıklamasında Bulundu.

zeki özturk - Kopya (3)Zeki Öztürk Ümraniyespor Maçında Protokolde Yerlerini Alarak Takımımıza Desteklerini Esirgemeyen, Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Pekdemir Ve İlçemize Yeni Atanan Emniyet Müdürü Sedat Tüfekçi’ye Teşekkür Etti.

Akçaabat Fk Sebat Kulübü Başkanı Zeki Öztürk’ün Maç Sonunda Yaptığı Açıklamalarda Önemli Konuların Altını Çizdi.

Zeki Öztürk'ün Açıklamaları

“Benim Akçaabat Halkına Karşı Bir Kızgınlığım Kırgınlığım Yok Ancak Akçaabat İçin Yapmaya Çalıştığımız Sebat Ruhunu Yeniden Yaşatmak Çabamızın Zorla Kabul Ettirecek Bir Düşüncemizde Yok. Ancak Ben Bugün Maçı Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Ve Ümraniyespor Kulüp Başkanı Recep Yoğurtçu İle Birlikte Yan Yana İzledim. Ümraniyespor Akçaabat Deplasmanına Lider Olarak Geldi. Gelirken ’De Tüm Tedbirlerini Alarak Geldi. Buda Federasyonun Özellikle Maç İçin Gönderdiği Çift Gözlemci İdi.

Kamu Görevlisi Olarak Protokol Mensupları Yerlerini Alırken Yerel Yönetimlere Ait Protokol Mensuplarının Yerlerinde Olmamayışları Bizim Bu Çabamıza Ne Kadar Önem Verdiklerini Göstermektedir. Rakiplerimizin En Büyük Destekçileri Olan Belediyelerin Bizde Karşıtı Olan Rakiplerimize Karşı Elimizi Güçlendirecek Yerel Yönetim Başkanımızın Aramızda Olmamayışı Bizim İçin Düşündürücüdür. Bundan Böyle Belediye Başkanımızın Varlığı İle Yokluğunun Bize Bir Yararı Yok Artık. Bundan Sonra, Yararının Olabileceğini Sanmıyorum.

Bulunmuş Olduğumuz Ligde Sade Ümraniye Belediyespor Değil Derince Belediyespor, İzmir Büyükşehir Belediye Himayesinde Bergama Belediyespor, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Sivas Dört Eylül Belediyespor, Tekirova Belediyespor, Payas Belediyespor 1975, Bunların Hepsi Belediye Himayesinde Ve Bizim Mücadele Ettiğimiz Takımlardır.

Ümraniye Belediye Başkanı Ve Diğer Belediye Başkanlarıda Tıpkı Bizim Belediye Başkanı Gibi İktidar Partisine Mensup Vede Yeniden Aday Bir Belediye Başkanlarıdır. Tüm Maçları Yakından Takip Ediyorlar Şampiyonluk İçin Her Yolu Denerken Bizimse Altyapımızla 16 Branşla Mücadele Ederken İdman Yapacak Saha Bulamazken Vede Sahayı Kendimiz Yapmayı Göze Almış İken Bize Saha Yeri Tahsis Etmekten Aciz Olan Kadrolarla Bizim Mücadele Etme Şansımız Yoktur. Onun İçin Tekrar Ediyorum ”Amacımız Şampiyon Olmak Bunun İçin Her Yolu Deneyeceğiz Şampiyon Olsak Da Olamasak Ta Sezon Sonunda Bu Kulübün İsmi, Rengi, Yeri Neresi Olacağına O Zaman Karar Vereceğiz.

Ayrıca Erdoğduspor Yönetim Kuruluna Teşekkür Ediyorum. Haberimiz Olmadığı Halde Takımımıza Destek Vermek Üzere Bir Otobüs Dolusu Taraftar Ve Bazı Yöneticiler Takımımıza Destekte Bulundular. Erdoğduspor’lu Taraftarların Takımımıza Maç Boyunca Vermiş Oldukları Desteğin Aynısını Akçaabatlı Taraftarlarımızdan Beklerdik.” Açıklamasında Bulundu.

 

Taraftarsız Bir Takımın 3 Puanı İşte Böyle Çalınır http://www.youtube.com/watch?v=hu00nWVdqgQ&feature=youtu.be

Maçın Önemli Pozisyonları http://www.youtube.com/watch?v=1q-qwDV05yw&feature=youtu.be
Editör: TE Bilisim