‘Altın Kız Sümeyye’ Sponsor Desteğiyle Yine Madalyaya Koşuyor

Türkiye’nin Tek Ödüllü İskender Markası Bursa Kebap Evi’nin Ana Sponsorluğunda Paralimpik Yüzmede Rekordan Rekora Koşan Sümeyye Boyacı, Markanın Destekleri Ile Gittiği Dünya Serisi Amerika Yarışında Altın Madalyayı Getirmesinin Ardından Şimdi Singapur’a Uğurlandı. Dünya Paralimpik Yüzme Serisi’ne Katılan Tek Türk Sporcu Olan Boyacı, 100 Metrede Serbest, 50 Metrede Ise Kelebek, Sırt Ve Serbest Kategorilerinde Ülkemizi Temsil Edecek. Türk Bayrağını Singapur’da Da Göndere Çektireceğinden Emin Olan Boyacı, Bu Kez Madalyasını Ana Sponsoru Bursa Kebap Evi’ne Ithaf Edecek.

Sümeyye Boyacı’ Nın Ana Sponsoru Bursa Kebap Evi Yönetim Kurulu Başkanı Cem Helvacı: “Maddi Ve Manevi Tüm Gücümüzle Sümeyye’yi Destekliyoruz. İnancımız Tam… Biz Böylesi Önemli Bir Sporcunun Türkiye’yi Temsil Etmesine Vesile Oluyoruz. Bu Güzel Tablonun Parçası Olmak Bizim İçin De Önemli Ve Son Derece Gurur Verici. Bu Defa Madalyayı Markamız Adına Alacağı İçin Heyecanımız Dorukta, Kazansa Da Kazanmasa Da Sümeyye’yi Desteklemeye Devam Edeceğiz…” Dedi.

Azmi Ve Kararlılığıyla Girdiği Tüm Yarışlarda Derece Elde Ederek Çok Sayıda Altın, Gümüş Ve Bronz Madalyaya Sahip Olan Sümeyye, Başarıya Giden Yolda Hiçbir Şeyin Tesadüf Olmadığına Inanıyor. İtalya, Almanya, Finlandiya Gibi Ülkelerde Gerçekleşecek 10 Uluslararası Yarışın Beklediği Milli Sporcumuz, 2019 Londra Paralimpik Dünya Şampiyonası’nda Birinci Olarak Türk Bayrağını Bir Kez Daha Dalgalandırmayı Hedefliyor. Geçtiğimiz Günlerde Ana Sponsoru Bursa Kebap Evi Ve Ulaşım Sponsoru Türk Hava Yolları’nın Destekleri Ile Gittiği Amerika’da Türkiye’yi Temsil Eden Tek Sporcu Olan Ve Yurda Altın Madalya Ile Dönen Sümeyye, Şimdi Gözünü Singapur’a Ve Diğer Yarışlara Dikiyor.

sumeyye-boyaci.jpgsumeyye-boyaci-ve-bursa-kebap-evi-yonetim-kurulu-baskani-cem-helvaci.jpga-466.gif

Editör: TE Bilisim