Alparslan Türkeş'in Eşinden Mansur Yavaş'a Destek

CHP Ve İYİ Parti İşbirliği Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in Eşi Seval Türkeş'i Evinde Ziyaret Etti. Ziyarette Alparslan Türkeş’in Eşi Seval Türkeş’ten Yavaş’a Destek Açıklaması Geldi.

CHP Ve İYİ Parti İşbirliği Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş Ve Eşi Nursen Yavaş, MHP’nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in Eşi Seval Türkeş’i Evinde Ziyaret Etti. Ziyarette Konuşan Türkeş, “Mansur Yavaş, Hayatı Boyunca Milliyetçi Görüşünden Ödün Vermemiş Bir Siyasetçidir” Diye Konuştu. Yavaş’ın Beypazarı Belediye Başkanlığı Görevini Başarılı Şekilde Yürüttüğünü Söyleyen Türkeş, “Bu Uzun Görev Süresince Şahsıyla İlgili Hiçbir Olumsuzluk Gündeme Gelmemiş, Görevini Layıkıyla Ve Dürüst Bir Şekilde Yerine Getirmiştir” İfadelerini Kullandı.

Yavaş’a Başarılar Dileyen Seval Türkeş, “Mansur Yavaş, Ankara’nın Sorunlarını Çok İyi Bilen Ve Bu Sorunların Çözümü İçin Önemli Projeler Hazırlamış Bir Siyasetçidir. Sayın Mansur Yavaş’ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Seçilmesi Halinde Ülkemiz, Demokrasimiz Ve Ankara İçin Hayırlı Hizmetler Vereceğine İnanıyor Ve Kendisine Başarılar Diliyorum” İfadelerini Kullandı.

a-222.gif

Editör: TE Bilisim