Hemen Hemen Herkes, CHP’nin Trabzon’da En Fazla Beğeni Toplayan Siyasetçilerin Başında Ali Türen Öztürk Geldiğini Bilmektedir.

Ali Türen Öztürk’e Olan Sevgi Özellikle Akçaabat İlçesinde Her Geçen Gün Artmakta Olup Kısa Zaman İçerisinde Akçaabat’ta Katıldığı Cenaze Töreninde Vatandaşların Kendisine Olan Yoğun İlgi Ve Alakası Bunu Ab Açık Göstermiştir.

Birkaç Gün Önce Hayatını Kaybeden Siyasetçi İş Adamı Salih İmamoğlu’nun Cenaze Törenine Gelerek Burada, Yakınlarına Başsağlığı Dileyen, Ali Türen Öztürk Cami Avlusunu Dolduran Vatandaşlar Tarafından Sevgi Çemberi İçerisine Alındı.

IMG_9340

Kendisi İle Görüşmek İsteyen Vatandaşları Kırmayan Ali Türen Öztürk Cenaze Namazı Öncesi Ve Sonrası Vatandaşlarla Tek Tek Görüşerek Bilgi Alış Verişinde Bulundu.

Vatandaşların Gösterdikleri İlgi Ve Alakadan Oldukça Memnun Kalan Ali Türen Öztürk, Kendisine Yöneltilen Soruların Başında  “Siyasete Devam Edecekmisin”Sorusu İdi. Ali Türen Öztürk Kendisine Sorulan Bu Soruyu İse Yanıtsız Bıraktı.

Cenaze Töreni Esnasında Ali Türen Öztürk İle Karşılaşanların Arasında Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün’de Vardı.

Ak Parti Olağan Kongrede Ahmet Ziya Öztürk’ten İlçe Başkanlığı Görevini Alan Yeni Başkan Emre Akgün Aynı Zamanda Bir Dönemde Akçakale Belediye Başkanlığı Görevinde Bulundu.

CHP’li Ali Türen Öztürk İle Ak Parti’li Emre Akgün’ün Cenazede Karşılaşmaları Ve Birlikte Poz Vermeleri Göze Hoş Gelen Görüntüler Arasında Yer Aldı.

IMG_9284

IMG_9286

IMG_9289

 

 

 

Editör: TE Bilisim