Siyaset Ve İş Hayatını Birlikte Sürdüren Ender Kişilerden Biri Olan Ali Türen Öztürk İle 2014 Yılının Son Günlerine Yaklaştığımız Bu Günlerde Kısa Bir Röportaj Gerçekleştirdik.

3 Dönem Belediye Başkanlığı Görevinde Bulunan Ve Ardından CHP’den Milletvekili Adayı Olan Başarılı Siyasetçi İşadamı Ali Türen Öztürk,2015 Yılında Gerçekleşecek Olan Genel Seçimlerde Tekrar CHP’den Trabzon Milletvekili Adayı Olacakmısın Sorumuza “Ön Seçim Olursa Neden Olmasın ”Cevabını Verdi.

Ak Parti İktidarına ’da Seslenişte Bulunan Başarılı Siyasetçi, İşadamı Ali Türen Öztürk Sözlerine Şu Şekilde Devam Etti.

YENİ YIL MESAJI

2015 Yılının Ülkemize, Dünyamıza Hayırlar Getirmesini Diliyorum. Ülkemizde Bu Kaos Ortamının Çözülmesi, Sorunların Bir An Önce Düzlüğe Çıkması İçin 2015 Yılının Bu Anlamda Önemli Bir Yıl Olduğunu da Biliyorum.

ALİ TÜREN ÖZTÜRK’TEN SİYASİ MESAJLAR

Ülkemizde Ak Parti’den Kurtulmak İçin, Önümüzde Bir Seçim Var Bu Seçimin İnsanlarımın İyi Değerlendirmesini İstiyorum. Çünkü Ülkemiz Maalesef İleriye Değil Geriye Doğru Geliyor. Bugün Televizyonlarda Basında Yer Alan Gazetelere Baktığımızda İç Açıcı Bir Durumun Olmadığını Görüyorum. Ülkemiz Hem Ekonomik Anlamda Hem Siyasi Anlamda Hem Kültür Anlamında Atatürk’ün Çizmiş Olduğu “Muasır Medeniyetler Seviyesine “Ulaşma Anlamında Değilde Geriye Dönüşün Olduğu Gerici Özlemlerin Arttığı Ve Bununda Televizyonlarda Basın Ortamlarında Yer Aldığı Bazı İnsanların Cüretkâr Bir Şekilde Bunu Savunduğunu Görmekten Üzülüyorum. İnşallah 2015 Yılının Bu Anlamda Bu Tür Tartışmaların Olmadığı Yeni Güzel Bir Sosyal Demokrat İktidarla 2015 Yılına Ve Türkiye’nin Geleceğine Devam Etmek Üzere Bir Fırsat Yılı Olduğunu Düşünüyorum. Bunun İçin,2015 Yılından Umutluyum Çok Güzel Şeylerin Olacak Diye Olduğunu Bekliyorum Düşüncelerim O Yönde İnşallah Türkiye Atatürk’ün Çizmiş Olduğu “MUASIR MEDENİYETLER SEVİYESİ“ne Taşıyacak Bir İktidarın Gelmesine Vesile Olur Diyorum.

ÖN SEÇİM OLURSA BAŞVURUMU YAPARIM

Ben Her Ne Zaman CHP’nin Bir Takım Seçimde, Belediye Başkanlığı Olsun, Milletvekilliği Olsun Gibi Seçimle Gelinen Yerlere Gelebilmek İçin Mutlak Süretle Örgütün Görüşünü Alırım. Örgüt Eğer Bizi Oraya Layık Görürse Ve İsterse Ben Her şeye Her Yerde Varım Her Zaman Ben Bunu Her Yerde Söylüyorum. Örgütle Birlikte Hareket Etmesini Örgütsel Yapının Başarılı Olacağına İnanan Bir Arkadaşınızım. Sonuçta Ben Örgüt Bana 2015 Yılında Milletvekilliği Seçiminde Aday Ol Derse Aday Olurum. Ancak Şartım Şu “ÖN SEÇİM OLMASI ŞARTI İLE ”Merkez Yoklaması İle Aday Belirlenecekse Ben Ön Baş Vurumu Yapmam. Ön Seçim Olacaksa Örgütlerimle Görüşürüm Örgütlerin Olumlu Düşüncesi Varsa Bu Anlamda Bize Karşı Bir Talep Varsa Seve Seve Kabul Ederim Ve Ön Seçime Gireriz.

Ön Seçimde Kim Önde Çıkacağı Çokta Önemli Değil Önemli Olan Birilerinin, Kişilerin Kazanması Değil CHP’nin Kazanmasıdır. Benim Eskiden Beri Savunduğum İlke Budur.

IMG_9419

IMG_9431

IMG_9433

IMG_9452

IMG_9464

Editör: TE Bilisim