TFF 3. Lig’de mücadele eden Akçaabat Fk Sebat Kulübü’nün başarılı kalecisi Ali Karadeniz, Özel İmperial Hastanesi’nde omzundan başarılı bir operasyon geçirdi.

Operasyon hakkında bilgi veren Özel İmperial Hastanesi Ortopedi uzmanı Dr. Hakan Çelik, ”Sporcumuz maç esnasında aldığı darbe sonucunda köprücük kemiğinde çıkık meydana gelmiştir. Sporcumuzda görülen köprücük kemiği çıkığı diğer yaralanmalara göre daha nadir oluşmaktadır. Hastanemiz ortopedi polikliniğine başvuran sporcumuza artroskopik yöntemle ameliyatını başarı ile gerçekleştirdik. 2-3 haftalık dinlenme periyodundan sonra fizik tedavi ve sportif rehabilitasyondan sonra spor yaşamına devam edebilecektir” dedi.

Yaptıkları operasyonun özellikle sporcularda spora dönüşü hızlandıran bir yöntem olduğunu kaydeden Çelik, Ali Karadeniz’in 1 gün sonra taburcu edeceklerini söyledi.

Geçirdiği başarılı operasyon sonucu sağlığına kavuşan Akçaabat Fk Sebat Kulübü kalecisi Ali Karadeniz ”İzmir’de sporcu sağlığı ile ilgilenen bir merkezde doktorla görüşerek bilgi aldım. Daha sonra Trabzon’da daha öncede diz ameliyatımı yapan Dr. Hakan Çelik’e müracat ettim ve ameliyatımı oldum. Başta ameliyatımı başarı ile gerçekleştiren Op. Dr. Hakan Çelik ve tüm hastane personeline teşekkür ederim” diye konuştu.

Türkiye Futbol Federasyonu Sağlık Kurulu üyesi Karadeniz Bölge Sorumlusu ve Trabzon Özel İmperial Hastanesi Ortopedi Uzmanı Opr. Dr İbrahim Şahin ise ”Sporcularımızın İstanbul, Ankara, İzmir’e gitmeleri artık gerekmiyor. Hastanemizde ortopedik anlamda her tedavi yapılıyor. Artroskopik cerrahi uygulamalar (diz, omuz, ayak bileği) dahil olmak üzere hastanemizde başarı ile yapılmaktadır” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim