“Akçaköy Doğal Yaşam Alanı Ve Doğa Macera Parkı” Destek Bekliyor.

Konu İle İlgili Bir Açıklama Yapan Sera Vadisi Platformu Başkanı Ve İYİ Parti Akçaabat Belediye Meclis Üyesi Hakan Kuvvet;

Trabzon Ve Akçaabat Turizmine Katkı Sağlayacak, Yıldızlı Ve Akçaköy Arasında Turizm Koridoru Oluşturacak Olan Bu Projemizin Hayata Geçmesi İçin Devlet Kurumlarının, Belediyelerin, Yatırımcı Firmaların Desteğini Bekliyoruz. Olmaz Demeyin, Örnekleri Türkiye 'nin Muhtelif Yerlerinde Var. Sadece Bir Adım.

PROJEYE SERA VADİSİ PLATFORMUNDAN TAM DESTEK

Derecik Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Derneği, Akçaköy Kültür Dayanışma Derneği, Harakalılar Dayanışma Kültür Derneği, Uçarsu Yardımlaşma Derneği, Uğurlu Yardımlaşma Dayanışma Derneği, Fındıklı Yardımlaşma Derneği,9 Köy Muhtarı,4 Spor Kulübü Derneği’nin Desteklediği Projenin Devlet Kurumları, Belediyeler Ve Yatırımcı Firmalar Tarafından Sahiplenip Akçaabat Ve Bölge Turizmine Kazandırılması Konusunda Israrlı Olduklarını Dile Getiren Kuvvet;

“Bu Projeden Doka Yatırım Kuruluşunun Haberi Var, Hatta Bir Önceki Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel Ve Mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ’e Proje İle İlgili Sunum Yaptık Projeyi Çok Beğendiklerini En Kısa Zamanda Hayata Geçirilmesi Konusunda Girişimlerin Başlatılacağını Söylemişlerdi. Dedi

Akçaköy Doğal Yaşam Alanı Ve Doğa Macera Parkı Projesinin Bir An Önce Hayata Geçirilmesi Konusunda Destek Beklediklerini Söyleyen, Sera Vadisi Platformu Başkanı Ve İYİ Parti Akçaabat Belediye Meclis Üyesi Hakan Kuvvet;

Trabzon Sahip Olduğu Tarihi Ve Doğal Güzellikleriyle Turizm Potansiyeli Yüksek Olan Özel Bir Şehirdir. Ancak Trabzon Beklenen, Hayal Edilen Turizm Potansiyelini Henüz Yakalayamamıştır. Şehrimize Gelen Yerli Ve Yabancı Turistlerin Daha Kaliteli Zaman Geçirmesini Sağlayacak Sosyal Alanlar Yetersizdir.

Yeşili, Doğası, Endemik Bitkileri, Dereleri, Şelaleleri, Mağaraları Ve Cennetten Bir Köşeyi Andıran Sera Gölü İle Trabzon'un En İlgi Çeken İlçelerinden Olan Akçaabat Son Yıllarda Yerli Ve Yabancı Turistlerin İlgi Odağı Olmaya Adaydır.

Bu Değerleri Ortaya Çıkaracak Trabzon'u Ve Akçaabat'ı Güneye Açarak Şehrin Nefes Almasını Ve Cazibe Merkezi Olmasını Sağlayacak Mega Bir Projeye İhtiyaç Her zamankinden Elzem Hale Gelmiştir.

Akçaköy Doğal Yaşam Alanı Ve Doğa Macera Parkı Fikri Tamda Bu İhtiyaçlardan Doğmuştur Çünkü Proje İçerisinde Yer Alan Mesire Alanı, Botanik Ve Hayvanat Bahçesi, Tropikal Kelebek Bahçesi, Yürüyüş Ve Bisiklet Yolları, Karavan Ve Kamp Çadır Alanları, Dağ Kızağı, Survivor, Gokart, Atv Safari, Zipline, İpli Macera Parkuru, Zorbing, Paintball, Oryantring Ve Tematik Eğlence Parkı Gibi Sosyal Donatı Alanları Şehrimizde Turizme Yeni Bir İvme Kazandıracaktır.

Devlet Arazisi Vasfında Ve 348 Hektarlık Büyüklüğe Sahip Proje Alanının; Coğrafi Konum Olarak Sümela Manastırı Ve Sera Gölünün Geçiş Güzergâhında Bulunması Mağmat Boğazı Ve Uçarsuda Yapılması Planlanan Tesislere Komşu Olması Bölgeye Lojistik Avantaj Sağlamaktadır.

Proje Hayata Geçerse Yıldızlı Sera Gölünden Akçaköyün Zirvelerine Kadar Uzanan Karadeniz Bölgesinde İlk Ve Tek Örnek Bir Turizm Koridoru Oluşacaktır. Bölgemizde Sürekli Artan Turizm Potansiyelini Baz Aldığımızda Projenin Ekonomiye Getirisi Maliyetini Kısa Zaman Zarfında Karşılayacaktır.

Politika Ve Bürokraside Trabzon Kökenli Bir Çok Vatandaşımızın Görev Alması Şehrimiz İçin Bir Gurur Ve Fırsat Kaynağıdır, Aynı Amaç Uğrunda Birleşerek Ortak Akıl Ortak Çalışma Ve Sahiplenmeyle Güzel Şehrimize Örnek Bir Yatırım Kazandırabiliriz.

Her şey Daha Güzel Ve Daha Yaşanılabilir Bir Trabzon İçin..

 Sera Vadisi Platformu Başkanı Ve İYİ Parti Akçaabat Belediye Meclis Üyesi Hakan Kuvvet

asdqw---kopya.pngimg-20190923-wa0000.jpgimg-20190923-wa0002.jpgimg-20190923-wa0003.jpgimg-20190923-wa0004.jpgimg-20190923-wa0005.jpgimg-20190923-wa0006.jpgimg-20190923-wa0007.jpgimg-20190923-wa0008.jpgayder-turizm-logo-koksal-071-413-085.png

Editör: TE Bilisim