Turizm Sektörüne Paralel Olarak Artan Konaklama Tesisi Sayısındaki Artış Bölgede Memnuniyetle Karşılanırken, Akçaabat Darıca’daki Tilya Resort Hotel’de Baştan Sona Sıfırdan Dizayn Edilerek Yeni Konseptle Hizmete Başladı. 

Trabzon’un İlk Ve Tek Aqua Parklı Oteli Olarak Bilinen Darıca’daki Bölgenin Batıdaki Amiral Gemisi Tilya Resort Hotel Kapılarını Trabzon Basınına Açtı. 

Yeni İşletmecisi Ve Yönetimi İle Basının Huzuruna Çıkan Tilya Resort Hotel Tam Anlamıyla Turizm Sezonuna Hazırız Dedi.  Otel İle İlgili Bilgi Veren İdari Ve Halkla İlişkiler Müdürü Sadrettin Bulut Trabzon Basınına İlgilerinden Ötürü Teşekkür Ederek, ‘Trabzon’umuzun En Güzide Ve Sakin Bölgelerinden Olan Akçaabat İlçesi’nin Darıca Mevkiinde Bölge Turizmine Yakışır Bir Otel Kazandırmanın Mutluluğunu Yaşıyoruz. Otelimizin Yeni Konsepti İle Trabzon Akçaabat’ın Gözdesi Haline Gelmesi İçin Çalışma Arkadaşlarımız İle Birlikte, Hizmet Vermeye Çalışıyoruz. Otelimizin 100 Oda 250 Yatak Kapasiteli Olup, Alkolsüz Olduğunu Özellikle Vurgulamak İstiyorum. Otelimizde Kapalı Havuz, Açık Havuz, Sauna, Türk Hamamı, Buhar Banyosu, Spor Salonu, 3 Adet Toplantı Salonu, 500 Kişilik Kapalı Düğün Salonu Mevcut. 200 Kişilik Restoranımız, 150 Kişilik De Alakart Restoranımız İle Misafirlerimize En İyi Lezzetleri Sunuyoruz. Açık Havada 600 Kişilik Toplantı Veya Düğün Nişan Yapılabilecek Alanın Düzenlenme Çalışmalarını Da Sürdürüyoruz. Otelimizde 45 Kişiyi İstihdam Ediyoruz, Yazın Bu Sayı 80’i Buluyor. Çalışan Arkadaşların Yüzde 80’i Bu Yörenin İnsanı. Bu Konuyla İlgili Bize Yol Gösteren Tüm Müteşebbis Kişilere Sonsuz Teşekkürlerimi İletiyorum. 

HABERİN GÖRÜNTÜSÜ

HABERİN FOTOĞRAFLARI

img_1118-001.jpgimg_1122-001.jpgimg_1126-001.jpgimg_1139-001.jpgimg_1140.jpgimg_1141.jpg

Editör: TE Bilisim