Akçaabat’ta Yeni Bir Lezzet Mekânı Enes Aslan Girişimiyle Hizmete Açıldı

Akçaabat’ta döner yiyebileceğiniz yer çok ama dönerin iyisini yiyebileceğiniz yerler parmakla gösteriliyor. İşte Akçaabat’ta esnaf lokantaları arasında en iyi döneri yiyebileceğiniz yeni mekân görkemli törenle hizmete açıldı.

Akçaabatlı genç siyasetçi, iş adamı Enes Aslan’ın sahibi olduğu AKÇA DÖNER, Akçaabat yapı kredi bankası yanında açıldığı günden itibaren uygun fiyatlarıyla müşterilerin tercih edildiği mekân oldu.

Alo Paket hizmet hattının yer aldığı AKÇA DÖNER’in fiyatlarını gören “Tavuk döneri fiyatına et döneri yiyoruz ”açıklamaları iş yeri sahibi Enes Aslan’ı mutlu etti.

AKÇA DÖNER’in sahibi Enes Aslan ile yapmış olduğumuz kısa röportajımızda Neden Akçaabat’a “Tavuk döneri fiyatına et döneri” açma gereksimini duyduğunu anlattı. Hatta Enes Aslan kendi özel iş ve siyaset hayatıyla ilgilide haber sitemize açıklamalarda bulundu.

dsc_0004-002.jpg

Elektrik Mühendisi, Ak Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyesi Enes Aslan:

2001 yılında KTÜ’den Elektrik Mühendisi olarak mezun oldum. O tarihten beri kendi kurmuş olduğumuz şirketimizle Türkiye’nin dört bir tarafında işler yaptık. Şanlıurfa GAP Arena Stadyumu Aydınlatması, Bolu Atatürk Stadyumu aydınlatması, Adıyaman Buhara Termal Tesisleri Elektrifikasyonu, İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü, Atatürk Havalimanı Çevre Aydınlatması gibi ismini burada zikredemeyeceğim birçok teknik müteahhitlik işleri yaptık. Trabzon’da 2000’in üzerinde daire elektrik sistemlerini başarı ile bitirdik. Bu tip işlerimiz halen devam ediyor.

Aynı zamanda kuruluşundan beri Ak Parti’de siyasetle uğraşıyorum. Halen Ak Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu üyesiyim.

dsc_0007-006.jpg

İş ve Siyasi Sürecimi Kısaca Özetlersek…

Bizim Türkiye’nin dört bir tarafında işlerimiz var, şantiyelerimiz var, yoğun çalışıyoruz yoğun işler yapıyoruz. Sonuçta ben Akçaabatlıyım. Akçaabat’ta doğduk ama Trabzon’da büyüdük. İlçemizden kopmamamız lazım dedik, Aile bağlarımız var, kardeşlerimiz var, arkadaşlarımız var o vesile ile döner sektöründe Akçaabat’ta işyerimizi açtık. Sanırım bundan sonra Akçaabat’ta daha fazla vakit geçireceğiz gibi görünüyor.

dsc_0008-005.jpg

Akça Döner’i Akçaabat’ta Açmanızdaki Amaç Neydi?

Buradaki ana hedef ve ana amacımız, Akçaabat’ta Kendi memleketimizde, kendi ilçemizde bir işyerimiz olsun istedik. Bunuda bu şekilde yaparız diye düşündük. Bunuda Başardık. Farklı bir sektörde de bir deneyimimiz olsun dedik, sonuçta iş adamıyız her sektörle alakalı yatırım yapabiliriz yapıyoruz da. Bizim ayrıca sanayi projelerimiz de var! Yakın bir dönemde onlara da gireceğiz. Şu an halen Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesinde bir fabrika inşaatımız da devam ediyor. Ayrıca Akçaabat’ta da bir kaç farklı yatırımımız yine olacak.Kendi sektörümüzdeki Çalışmalarımız Uzun Süreden Beri Devam Ediyor. Sevdamız Olan ilçemizde Akçaabat’ımızda biraz daha vakit geçirelim ve farlı bir sektörle Akçaabatlı hemşerilerimize hizmet sunalım diye düşündük. Çok Şükürler olsun ki bunu da başardık.

dsc_0013-002.jpg

Et Dönerini Çok Uygun Fiyata Satıyorsunuz…

Sonuçta kullandığımız et bildiğimiz et, aynı et, herkesin aldığı aynı fiyatlara bizde alıyoruz. Sadece burada açtığımız yer küçük. Küçük noktalar olması lazım. Operasyon giderlerinizin az olması lazım ki vatandaşa uygun fiyatla eti yansıtabilesiniz döneri verebilesiniz. Yoksa biz burada çok daha yüksek kiralara çok daha yüksek kişinin çalıştığı işletmelerde bu işletme maliyetlerini mecburen vatandaşa yansıtmak zorundasınız. Bu bizim işimizde olmadığı için sonuçta burada 4 kişi 5 kişi çalışıyoruz daha küçük bir yerde çalışıyoruz et aynı et operasyon giderlerimizi vatandaşa yansıtıyoruz sürüm yaparak para kazanmaya çalışıyoruz.

dsc_0027-001.jpg

Uygun Fiyat Satışları Uzun Süreli Devam Edecek Mi?

Et fiyatları artmadığı sürece uygun fiyat politikamız aynı şekilde devam edecek. Et fiyatları arttıktan sonra tabi afaki bir artış olmadıktan sonra fiyatlar böyle stabil gider.

Akçaabat’ta Farklı Yerlerde Şubeler Açmak İsteriz…

Kendi içimizdeki durumu bir görelim akabinde verim alabilirsek başka noktalarda planlarımız da var.

Tavuk Döneri Fiyatına Et Döneri Satıyoruz…

Akçaabat lezzet algısı yüksek olan bir ilçemiz. Bizim köftemiz dünyaca meşhur, Türkiye’de meşhur zaten dünyada da meşhur. Burada birçok köftecimiz köfteyi ihraç ediyor. Dönerde sonuçta bizim bölgemizin lezzetlerinden birisi. Burada Akçaabat bizim için bu algının yüksek olmasından dolayı çok sıradan bir ürün sunabilecek olduğumuz bir yer değil.

dsc_0015-006.jpg

Günlük Et Kullanıyoruz, Donmuş Et Kullanmıyoruz…

Kaliteli et kullanıyoruz. Etimiz günlük işleniyor, donmuş gelmiyor günlük olarak ustalarımız tarafından kesilip işleniyor ve vatandaşa günlük olarak sunuluyor lezzeti o yüzden dolayı yüksek.

Burada et dönerimizi yüksek fiyata da satabilirdik ama düşük fiyata satmayı tercih ettik. Hem sürümü olsun hem de vatandaş uygun fiyata ete ulaşsın. Sonuçta biz şuanda tavuk fiyatına et satıyoruz bu vesile ile Akçaabatlı hemşerilerimiz her şeyin en iyisine layıktır.

Menü Fiyatlarının Çok Düşük Olduğu AKÇA DÖNER’in Fiyat Listesi:

“Dolu Dolu Döner Menünün:12 TL’ye /Süper Döner Menünün:10 TL’ye/İdeal Menünün:8 TL’ye/Mini Döner Menünün:5 TL’ye/500 Gr. Döner Menünün 55 TL’ye/1kg.Döner Menünün:99 TL’ye (Fiyatlara Ayran Dâhil)”

ALO PAKET HATTI:0 549 520 0661

dsc_0020-004.jpgdsc_0022-001.jpgayder-turizm-logo-koksal-071-228.png

Editör: TE Bilisim