Erol Günaydın Sanat Merkezinde sahnelenen ‘Bana Bir Masal Anlat’ adlı çocuk tiyatrosunda, çocuklara hayata dair öğütler veren masallar anlatıldı.

Hayatta tedbiri elden bırakmamak gerektiği, inat ederek hiçbir şeyin elde edilemeyeceği, çocukların cesur ve atılgan olmasının yeteneklerini fark etmesinde büyük önem arz ettiği anlatıldı.

BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

‘Bana Bir Masal Anlat’ adlı çocuk tiyatrosu ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Kültür ve Sanat Merkezi Akçaabat’ta yılın her döneminde yediden yetmişe tüm hemşehrilerimiz için çeşitli kültürel ve sanatsal organizasyonlar düzenliyoruz. Çocuk tiyatroları da bu organizasyonlarımızın en önemli parçasını oluşturuyor.

Çocukların fiziksel ve duygusal gelişimlerine büyük katkı sağlayan tiyatro oyunları, hem bizler için hem de çocuklarımız için çok önemli. Tiyatromuz minik seyircilerimiz tarafından çok beğenildi. Minik tiyatro severler hem eğlendi hem de öğrendiler. Miniklerimizin yüzlerindeki mutluluk ifadeleri bizler için çok kıymetli. ‘Bana Bir Masal Anlat’ adlı çocuk tiyatrosunun hazırlanmasında emeği geçenlere ve bizleri yalnız bırakmayan minik tiyatro severlerimize teşekkür ediyorum.” Dedi.

Korfez Logo Page 0001

Editör: Köksal Ustaoğlu