Akçaabat Kaymakamlığı Ve Akçaabat Belediyesince Atatürk Parkında Organize Edilen Bayramlaşma Töreni Yoğun Protokol Mensuplarının Ve Vatandaşların Katılımı İle Coşkuyla Kutlandı.

Katılımın Oldukça Yoğun Olduğu Atatürk Parkındaki Bayramlaşma Törenine Başta, Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, Çevre Ve Şehircilik Bakanı Genel Müdürü Mehmet Baş, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Müftüsü Ramazan Tekin,1923 Sebatspor Kulübü Başkanı Zeki Öztürk, Kurum Amirleri, Siyasi Parti Başkanları, Belde Belediye Başkanları, Daire Amirleri, Vatandaşlar Ve Siyasi Parti Temsilcileri Katıldı.

IMG_9215

IMG_9250Yoğun Kalabalığın Yaşandığı Bayramlaşma Töreninde Herhangi Bir Aksilik Yaşanmazken Özellikle Vatandaşların Bayramlaşma Törenine İlgisi Oldukça Fazla İdi. Mhp Den Akçaabat Belediye Başkanlığı İçin İsmi Açıklanan Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli Bayramlaşma Töreni Süresi İçerisinde Moralinin Bozuk Olduğu Gözlenirken Özellikle Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen İle Bayramlaşma Anında Basın Mensuplarının Peş Peşe Fotoğraf Alması Bir Diğer Ayrıntı Olarak Güne Damgasını Vuranlardandı. Bir Diğer Ayrıntı İse Daha Önce Atatürk Parkında Gerçekleştirilen Bayramlaşma Törenlerinde Akçaabat Belediyesi Tarafından Törene Katılanlara Ve Vatandaşlara, Nohut, Pilav, Tatlı Ve Ayran Dağıtımı Yapılırdı Ve Yenirdi. Bu Yıl İse Nohut, Pilav, Ayran, Tatlı Dağıtımı Yapılmazken Bayramlaşma Törenine Katılanlara Akçaabat Belediyesi Tarafından Simit, Kaşar Peyniri Ve Su Dağıtımı Yapılarak Bu Yılki Yemek Menüsü Bu Şekilde Organize Edildi.

IMG_9194

IMG_9378Ramazan Bayramının 1.Günü Akçaabat Atatürk Parkında Saat 13.00 de Gerçekleştirilen Bayramlaşma Töreni İle İlgili Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen,Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy Ve Akçaabat Müftüsü Ramazan Tekin Birer Konuşma Yaptılar.Belediye Başkanı,Kaymakamın Ve İlçe Müftüsünün Yapmış Olduğu Konuşmaları Sizlere Görüntüler Eşliğinde Yayınlıyoruz.

HABERİN GÖRÜNTÜSÜ http://www.youtube.com/watch?v=EDiQyzVFu4c&feature=youtu.be
Editör: TE Bilisim