Akçaabat’ta Piknik Alanları Çöplük Oldu!

Akçaabat İlçesinde Piknik Alanlarına Giden Bazı Vatandaşlar Piknik Alanlarını Çöplüğe Çevirdiler.

Aileleri Ve Arkadaşlarıyla Piknik Alanlarını Dolduran Vatandaşlar, Piknik Alanlarında Çöplerini Bırakması Sebebiyle Çevre Kirliğine Neden Oluyorlar. Akçaabat Ve Çevresinde Bulunan Piknik Alanlarına Giden Piknikçiler, Piknik Yaptıktan Sonra Bıraktıkları Çöpler Nedeniyle Çevreye Kirliğine Sebep Oluyorlar.

Akçaabat İlçesinde Hafta Sonunu Değerlendirmek İçin Piknik Alanlarına Akın Eden Piknikçiler, Hoşça Vakit Geçirerek Top Oynadılar Ve Mangal Yaparak Yemek Yediler. Fakat Pikniklerini Tamamlayan Vatandaşlar, Çöplerini Yanlarında Götürmeyerek Adeta Piknik Alanlarını Çöplüğe Çevirdiler. Alanların Kirletilmesi Nedeniyle Çevreye Duyarlı Pikniğe Gelen Diğer Vatandaşları Da Büyük Oranda Rahatsız Etti. Piknikçiler, Piknik Alanlarına Çöplerini Bırakanlarını Tepki Göstererek, "Buraya Herkes Eşini Dostunu Alıp Eğlenmeye, Pikniğe Gelir. Fakat Buralar Artık Çöplük İçinde Her Gelen Kendi Pisliğini, Çöpünü Yanında Götürse Hiçbir Yer Çöp Olmaz. Piknik Alanları Çöplük Oldu Resmen. Bunu Yapanları Merak Ediyorum Evlerini De Böyle Pis Bırakıyorlar Mı? Bu İnsanlar Yaşadıkların Evlerini De Bu Şekilde Çöp İçerisinde Bırakıyorlar Mı? Çöplerden Dolayı Çevrede Oturacak Yer Kalmamış. Güzelim Doğa Kendini Bilmez Bu İnsanlar Yüzünden Heba Oluyor" Dediler.

Adeta Çöp Alanına Dönen Piknik Yerleri İçin Biran Önce Çözüm Bekleyen Piknikçiler, Yetkililerden Yardım İsteyerek, Vatandaşların Yoğun Olarak Gittikleri Bölgelerin Kontrol Edilmesini Ve Bu Sorumsuz İnsanlara Da Cezai İşlem Uygulanmasını İstediler.

Ayrıca Piknikçiler, Doğa Harikası Ormanların Yeniden Eski Güzelliğine Getirilerek Çöplüklerin Toplanması Konusunda Yardım İstediler.

img-20190903-wa0001.jpgimg-20190903-wa0002.jpgimg-20190903-wa0006.jpgimg-20190903-wa0004.jpgayder-turizm-logo-koksal-071-413-032.png

Editör: TE Bilisim