Akçaabat İrem Halı Yıkama

Akçaabatın Sesi İnternet Haber Sitesi Bugün, Akçaabat Nefsipulathane Mahallesinde Hizmet Veren Ve İşletme Sahipliklerini Fatih, Adem Ve İsmail Altuntaş’ın Yaptığı “İrem Halı Yıkama” İşyerini Ziyaret Etti.

Aile Çalışanlarının Yer Aldığı İşyeri Gerçekten Muhteşem. Genelde Bu Tür İşyerleri İlçe Merkezinde Yer Alır. Fakat İrem Halı Yıkama Fabrikası Öyle Bir Yere Kurulmuş ki, Nefsipulathane Mahallesi ve Çolaklı Mahallesi Sınırları İçerisinde Yer Alan Kıramba Mevkiinde…Cıvıl Cıvıl Kuş Sesleri Arasında Doğa Güzelliğiyle Bütünleşmiş Bir Yer.

4151a4eb-7ea0-49d5-8609-7391bf2bb012.jpg

İrem Halı Yıkama Tam Bir Aile Şirketi…Fatih Altuntaş Eşi Ve Çocukları, Adem Altuntaş Eşi Ve Çocukları, İsmail Altuntaş Eşi Ve Çocuklarının Çalıştığı Fabrikada Her Şey Planlanarak Yapılmakta.

Açıkçası Ben Sözü Fazla Uzatmak İstemiyorum. Eğer Evinizde Halınız, Yorganınız, Battaniyeniz, Stor, Zebra Perdeleriniz Varsa Hiç Düşünmeden Akçaabat İrem Halı Yıkamanın İrtibat Numaralarından Arayarak Kendilerine ulaşabilirsiniz.

Bu Arada İrem Halı Halılarının Üzerine Sıktığı Kalıcı Parfüm Öyle Böyle Bir Parfümde Değil Era 111 Kaliteli Parfüm Kullanarak Kalitesini Mis Kokularla Renklendiriyor.

Şimdi sözü Akçaabat İrem Halı Yıkama Sahiplerinden Fatih Altuntaş’a Bırakmak İstiyorum. Fatih Altuntaş Bizlere İrem Halı Yıkamayı Hem Tanıtacak Hem de Yaptıkları İş Konusunda Bilgi Verecek.

İrem Halı Yıkama Sahibi Fatih Altuntaş

Halı Yıkama Konusu Günümüzde Oldukça Meşakkatli Bir Durum Olarak Gözükse De Aslında Öyle Değildir. Evde Yıkama İçin Başvurduğunuz Bu Durumlar Sizi Böyle Düşüncelere İtebilir. Çünkü Sizlerin Bizlerinki Gibi Yıkama Güçleri Ve Donanımlarınız Olmadığından Ötürü Bir Hayli Zor Gelebilir.

İrem Halı Yıkama Sizlerin Halılarınızı Evlerinizden Alıp Temizlik İşlemi De Bittiği Durumda Evlerinize Yeniden Teslimatını Gerçekleştirmektedir. Halılarınızın Temiz Olması Durumu Artık Zor Ve Korkulu Hale Gelmesin.

Çünkü Bizler Son Derece Titizlikle Tüm İşlemlerimizi Gerçekleştirip Sizlerin Memnuniyeti İçin Elimizden Gelenin En İyisini Yapmak İçin Uğraşıyoruz. Halılar Günümüzde Evlerde Olduğu Kadar İş Yerinde De Sıkça Tercih Edilmektedir. Bizler İş Ve Ev Yeri Halısı Fark Etmeksizin Her Mekan İçin Aynı Özeni Göstermekteyiz. Halılarımız Evlerimizi En Güzel Gösteren Eşyalardan Bir Tanesidir. Güzel Olduğu Kadar Da Aslında Temiz Olması Gerekmektedir. Çünkü Zamanla Evin İçerisinde Aşırı Yoğun Kötü Kokular Oluşmasına Yol Açar.

205e2890-70e1-4f15-8154-270f09ccc1fd.jpg

Akçaabat İrem Halı Yıkama Fiyatları Ve Önerileri

Akçaabat İrem Halı Yıkama Fiyatları Olarak Önerilen Firmamız İle Artık Açık Renkli Halılar Kabusunuz Olmasın. Bilindiği Gibi Açık Renkler Daha Çok Kiri Belli Etmeye Müsaittir. Bu Nedenden Ötürü Çoğu İnsan Evlerine Halı Seçerlerken Tercihini Koyu Ve Karışık Renklerden Kullanırlar. Bu Tür Koyu Renkler İse Zamanla Evin Havasını Bozar Ve Evin İçinde Ruhunuzun Daralmasına Neden Olur. Oysaki Açık Renkler Öyle Değildir. Yüreklerinizi Ferahlatmanıza Neden Olur. Bizler Açık Koyu Fark Etmeksizin Her Türlü Halının Temizlik İşlemlerini Gerçekleştiriyoruz. Halılarınız Temizlendikten Sonra Farkı Gözlerinizde Ve Evin İçindeki Atmosferin Değişmesinden Fark Edeceksiniz. Bizler Uzman Kadromuz Sayesinde Tüm Titizlikle Çalışmalarımızı Sürdürüyor Ve Gerekli Olan Tüm Adımları Da Yerine Getirmeyi Başarıyoruz.

Sizleri Memnun Etmek Akçaabat İrem Halı Yıkama En Temel Görevidir Ve Halılarınızın Temizliğini Beğenmediğiniz Durumlarda Ücret Talep Etmiyoruz Ve Tekrar Yıkama İşlemini Gerçekleştiriyoruz.

faea2c3d-1c7d-4bce-b3b8-23be7e747a0e.jpg

Bizler Son Teknoloji Makineler Kullanmaktayız

Akçaabat İrem Halı Yıkama, Halılarınızı Yıkamak İçin Bizler Son Teknoloji Makineler Kullanmaktayız. Halı Yıkama Aşamaları Sırasıyla Şunlardır; İlk Önce Toz Alım İşlemini Yapıyoruz. Sonrasında İse Temiz Su İle Halının Yüzeyindeki Kirlerin Akıtılmasını Sağlıyoruz. Daha Sonrasında İse Fırçalama Ve Sabunlama İşlemine Başlanıyor. Bu Aşamada Kesinlikle Halınızın Yüzeyine Zarar Vermeyecek Deterjanlar Uyguluyoruz Ve Özel Olarak Tasarlanmış Olan Fırçalar Sayesinde De Halınızın Yüzeyine Zarar Vermiyoruz. Sonra Durulanma İşlemi Yapılır Ve Üzerindeki Kirlerin Akıtılması Sağlanır.

En Son İse Hav Alma İşlemi Yapılır. Bu İşleme Bir Nevi Vakum İşlemi De Diyebiliriz. Halının İçindeki Suyun En Aza İndirgenmesi Sağlanır. Halılar Sonraki Aşamada Özel Kurutma Odalarına Alınarak Tamamen Kurutulması Sağlanır.

Bu Hizmetler Başlıca Şunlardır; Halı Temizleme, Yorgan Yıkama, Battaniye Yıkama, Stor Perde, Zebra Ve Perde Temizliğidir. Her Alanda Başarılı Şekilde Çalışmalarımızı Aile Çalışanlarımızla Gerçekleştirmekteyiz.

5e781cb0-7136-4a5e-bd9e-198a3486eab9.jpg6ca6f96b-11fd-42e9-bb0f-41912ff51e72.jpg2cbaea57-9f9e-4e51-b7d4-93e1464838d6.jpg1ffd63a7-eec0-4208-9613-a0f08f46bef9.jpg050f2063-a90a-44fe-ad96-e31a443f9b4b.jpghali-reklam-001.pngb-853.jpg

Editör: TE Bilisim