Artık Çocuklar Ölmeyecek!

Daha Önce Defalarca Yaralı Ve Ölümlü Kazaların Yaşandığı, Bir Işıklandırma Ya Da Sinyalizasyonun Olmadığı Akçaabat Söğütlü Yolu’na Nihayet Trafik Lambaları Ve Sinyalizasyon Takıldı. Son Olarak 1 Ay Önce Yaralı Kazanın Yaşandığı Bölgede Kaza Sayıları Düşecek.

Son Olarak Geçtiğimiz Aylarda Defalarca Ölümcül Ve Yaralı Kazaların Yaşandığı Söğütlü Helvacızade Önündeki Anayola İş Adamı Sadettin Turan’ın Yapmış Olduğu Girişimler Sonucunda Önlem Alındı. Hiçbir Şekilde Geçit Ya Da Sinyalizasyonun Olmadığı Ve Günde Binlerce Vatandaşın Karşıdan Karşıya Geçmek İçin Kullandığı Yola Sonunda Trafik Işıkları Takıldı. Bugün İtibariyle Takılan Işıklar, Anında Faaliyete Geçti. Daha Önce Bir Görevlinin Bulunmadığı Yol Artık Trafik Lambalarıyla Daha Da Güvenli Hale Gelecek. Defalarca Ölüm Ve Kaza Haberlerinin Geldiği Yolda Yapılan Düzenlemeyle Vatandaş Rahat Nefes Aldı. Yıllardır Dile Getirilen, Haber Sitemizinde Defalarca Gündem Haline Getirdiği Trafik Lambası Sorunun Çözülmesi Çevredeki Esnaf Ve Vatandaşlar Tarafından, Sevinçle Karşılandı.

20190809_120051.jpg

ÖLÜM YOLU

Söğütlü Mahallesi Helvacızade Önünde Yer Alan Yaya Geçidini Kullanmak İsteyen Vatandaşların Ve Karşıdan Karşıya Geçenlerin Kâbusu Her Gün Tekrarlanıyordu. Son Olarak 1 Ay Önce Yoğun Kazaların Yaşandığı Yolda Neredeyse Her Gün Bir Tehlike Atlatılıyor Ve Bir Çözüm Üretilmiyordu. Vatandaşların Birçok İşi İçin Karşıya Geçmek İçin Kullandığı Karayolunda Güvenlikli Geçit Ya Da Sinyalizasyonun Olmaması Çeşitli Sorunlara Neden Oluyordu. Bölgede Oturan Öğrenciler Ve Vatandaşlar, Bu Yoldan Karsıya Geçebilmek İçin Korku Dolu Anlar Yaşıyordu. Işıkların Takılmasıyla Önceden “Ölüm Yolu” Olarak Adlandırılan Bu Yolu, Kötü Unvanından Kurtulması Bekleniyor.

20190809_120124.jpg20190809_120203.jpg20190809_120513.jpgayder-turizm-logo-koksal-071-358.png

Editör: TE Bilisim