Akçaabatlı Şehit Asker Sabri Tütüncü’nün İsminin Verildiği Üstgeçide Asılan Pankart Vatandaşlar Tarafından Tepki Gördü.

Akçaabat Söğütlü Mahallesi Akçataş Sitesi Önünde İki Yakayı Birbirine Bağlayan Üstgeçide Yıllar Önce Şehit Asker Sabri Tütüncü’nün İsmi Verilmişti.

Bugün İse, Şehit Asker Sabri Tütüncü’nün Fotoğrafı Ve İsminin Yazılı Olduğu Tabelaya “ŞAN VE ŞEREFLE JANDARMA 180 YILDIR SİZLERLE ”Yazılı Pankart Asılarak Tabelanın Üstü Tamamen Kapatıldı.

Bu Görüntü Hem Şehide Hem de Şehidin Ailesine Yapılan Bir Saygısızlık Olduğunu Dile Getiren Vatandaşlar Bir An Önce Asılan Pankartın Yerinden Kaldırılmasını ve Başka Bir Yere Asılmasını İstediler.

Çevrede Yaşayan Vatandaşlar Öfkelerini Dile Getirerek “Şehitlerimize Gösterilen Hassasiyet Böylemi Olmalı. Baksanıza Üstgeçide Verilen Şehit Sabri Tütüncü’nün İsminin Yazılı Olduğu Tabelanın Üzerine ““ŞAN VE ŞEREFLE JANDARMA 180 YILDIR SİZLERLE “Yazılı Pankart Asılarak Kapatıldı. Bizler Vatandaş Olarak Bu Görüntü Karşısında Öfkemiz Büyük. Öfkemiz Ancak Şehidin İsminin Yazılı Olduğu Tabelanın Üstündeki Pankartın Daha Müsait Bir Yere Asılmasıyla Son Bulacaktır.” Açıklamasında Bulundular.

20190621_191629.jpgayder-turizm-logo-koksal-071-138.png

Editör: TE Bilisim