Akçaabat’ta Market Ve Eczane Soyan Hırsız Kayıplara Karıştı.

Akçaabat’ta, Aynı Akşam Eczane Ve Marketi Soyan Hırsızı İlçe Jandarma Komutanlığına Bağlı Ekipler Her yerde Arıyor.

İlk Önce Akçaabat Kavaklı Mahallesi Clınart Hastanesi Yanında Bulunan Seda Eczanesine Girerek Soyan Hırsız Buradaki Para Kasasından 250 TL. Çaldı.

Aynı Hırsız Daha Sonra Eczanenin Karşısında Bulunan Beyoğlu Markete Girerek Burada Marketteki Para Kasasından 5.000 TL. Alarak Büyük Vurgunu Gerçekleştirdi.

Akçaabat Kavaklı Mahallesinde Aynı Gecede Hem Eczanenin Kapısına Hem de Marketin Kapısına Zarar Vermeden Profesyonel Bir Şekilde Açarak Giren Hırsız Marketin Kasasından Aldığı 5.000TL.Nin Haricinde Poşetler Dolusu Malzemeler Alarak Marketten Uzaklaştı.

okl.png

Eczaneye Ve Markete Girerek Hem Maddi Hem de Manevi Anlamda Her İki İşyerine Zarar Veren Hırsız İşyerlerin Güvenlik Kameralarına Aldırmadan Soğukkanlı Bir Şekilde Hırsızlığını Gerçekleştirmiş Olması Hırsız Vatandaşın Bu İşte Ne Kadar Profesyonel Olduğunu Gösterdi.

Kayıplara Karışan Eczane Ve Market Hırsızı Her İki İşyerinin Güvenlik Kameralarınca Jandarma Ekipleri Tarafından Tespit Edildi. Kavaklı Mahallesi Etrafında Ve Akçaabat Genelinde Aramalarına Devam Eden Akçaabat İlçe Jandarma Komutanlığına Bağlı Ekipler Bir An Önce Eczane Ve Market Hırsızını Bulmaya Çalışıyor.

MOBESE KAMERALARI OLSA HIRSIZ ANINDA BULUNURDU

img_0646-001.jpg

Market Sahibi RESUL ALTIN Haber Sitemize Yaptığı Açıklamada “Bugün Trabzon’un 5 Bin – 10 Bin Nüfuslu İlçelerinde Mobese Kameraları Var. Ve Bu İlçelerde Ne Hırsızlık Nede Olumsuz Asayiş Olayları Oluyor. Ancak Gelin Görünkü Trabzon’un En Büyük İlçesi 114 Bin Nüfuslu Akçaabat Genelinde Mobese Kamerası Yok. Bugünün Şartlarında Bu Tamamen İlkelliktir. İşyerlerimize Hırsız Elini Kolunu Sallaya Sallaya Giriyor Alacağını Alıyor Ve Daha Sonrası Kayıplara Karışıyor. Bizim Kendi İşyerlerimizdeki Kameralar Ancak İşyerimizin Güvenliğini Sağlamak İçin Takılı. Buda Hırsızların Yakalanmasında Yeterli Olmuyor. Bakın İşte Sizlerde Görüntüleri İzleyin Hırsız Kapımızı Tornavida İle Açtı Kasamızdan Paramızı Aldı Ve Sonrasında Poşetleri Doldurdu Ve Marketten Uzaklaştı. Mobese Kamerası Olsaydı Vatandaşın Nereye Hangi Sokağa Veya Nerede Olduğu Tespit Edilir Ve Güvenlik Güçlerinin İşi Kolaylaşırdı. Hırsızın Yakalanması Kısa Zamanda Gerçekleşirdi. Ben Hala Şunu Söylüyorum Bugün Esnaf İçin 5.000TL.Çok Büyük Para. Çalınan Paramla Ödeme Yapacaktım. Helal Paramızı Hırsızların Gelip Çalması İçin Kazanmıyoruz. Yetkililerin Bir An Önce Hırsızı Yakalayıp Gerekli Cezasını Vermesini İstiyorum.”Dedi.

SANİYE SANİYE HIRSIZLIĞIN GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEYİN

Editör: TE Bilisim