Akçaabat’ta Künefeci Ferhat Usta’dan Tatlı Desteği!

Akçaabat’ın Meşhur Tatlıcısı Künefeci Ferhat Usta Ve Ortağı Sezgin Usta, Koronavirüsle Mücadelede Etkin Rol Oynayan Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi, Medıcalpark Hastanesi Sağlık Çalışanları İle Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekiplerine Tatlı İkramında Bulundular.

Koronavirüsle Mücadelede Hayatları Pahasına En Ön Saflarda Mücadele Eden Sağlık Çalışanlarına Ve Polis Ekiplerine Akçaabat İlçe Genelinde Destek Çığ Gibi. İlçedeki Haçkalı Baba Devlet Hastanesi, Medıcalpark Hastanesi Ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne Giden Ferhat Usta İle Ortağı Sezgin Usta Görev Başındaki Sağlıkçı Ve Emniyet Personellerin Tamamına Tatlı Dağıttı.

Akçaabat Künefeci Ferhat Usta’nın Sahipleri Ferhat Altunbay İle Sezgin Derya Saray:

“Sağlıkçılar Ve Polislerimiz Bu Zor Günlerde Mesai Gözetmeden Çalışıyorlar. Biz De Elimizden Geleni Yaparak Onlara Destek Olmak İstedik. Tatlı İkram Ederek Morallerini Yüksek Tutmaya Çalıştık. Bizlerin Sağlığı Ve Güvenliği İçin Gece Gündüz Demeden Özveriyle Mesai Yapan Sağlıkçılar İle Güvenlik Güçlerimizin Yanlarında Olduğumuzu Bilmelerini İstiyoruz. İnşallah En Kısa Zamanda Bu Virüsü Atlatacağız” Dedi.

beecbc8f-d6f1-4bc6-82a9-e617220115c7.pngd0b7e05f-5295-4658-8a6f-72d6564d6e2e.pngb-359.jpg

Editör: TE Bilisim