Akçaabat Yeni Mahalle Lazlar Mevkiinde Kiraz Toplamak İçin Kiraz Ağacına Çıkan Ve Daha Sonra Kiraz Ağacı Dibinde Ölü Bulunan İsmail Bulut (65) Akçaabat’ı Yasa Boğdu.

OLAY BUGÜN ÖĞLEDEN SONRA MEYDANA GELDİ.

Edinilen Bilgilere Göre, Öğle Namazını Evinde Kıldıktan Sonra Evinin Yanında Bulunan Kiraz Ağacına Çıkarak Kiraz Toplayan 65 Yaşındaki İsmail Bulut Ağaçta Rahatsızlanarak Ağaçtan Yere İndi. Yere İner İnmez Bir Anda Yere Yığıldığı İddia Edilen İsmail Bulut ( 65 ) Burada Hayatını Kaybetti.

Evden Çıktıktan Sonra Kendisinden Haber Alamayan Ailesi Ve Yakınları Kiraz Ağacının Yanına Gittiklerinde İsmail Bulut’un Cansız Bedeniyle Karşılaştılar. Hemen Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekiplerine Haber Veren Yakınları Olay Yerine Polislerin Gelmesini Beklediler

Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Olay İnceleme Ekipleri Olay Yerine Gelerek Geniş Çaplı Çalışmalar Yaptılar.

İsmail Bulut’un Ağaçtan Düşüp Düşmediği, Vücudunda Kırık, Darp İzlerinin Olup Olmadığını Konusunda Araştırmaya Giren Olay Yeri Ekipleri İsmail Bulut’un Na’şını Alıp Adli Tıp Kuruma Götürdüler.

Adli Tıp Kurumda Yapılan Otopsinin Ardından İsmail Bulut’un Vücudunun Herhangi Bir Tarafında Kırın Ve Darp İzine Rastlanmazken Kendisinin Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybettiği Açıklandı.

İsmail Bulut’un Cenazesi 04 Haziran 2016 Cumartesi Günü İkindi Namazına Müteakiben Lazlar Mevkiinde Lazlar Camiinde Kılınacak Cenaze Namazının Ardından Aynı Yerdeki Aile Kabristanlığına Defnedilecek.

13346658_894044060722103_6071674525185626381_n.jpgyesyeni-logo-final-002.png

Editör: TE Bilisim