Akçaabat’ta Kazan Kaynıyor!

Yerel Seçimlere Kısa Bir Süre Kala Trabzon’da Gözler Siyasi Partilere Çevrildi.  Belediye Başkan Adaylarının Kimler Olacağı Merakla Beklenirken Zaman Yaklaştıkça Kulislerde De Hareketlilik Arttı.  Trabzon’un En Büyük İlçelerinden Olan Akçaabat’ta Yerel Seçimlerde Taşlar Yerinden Oynayacak Ve Kıyasıya Bir Yarış Yaşanacak Gibi Görünüyor. 

Mevcut Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in Bu Seçimlerde Aday Olup Olmayacağı Merakla Beklenirken Türkmen’in Gelecek Bir Teklife Hayır Demeyeceği Ve Tekrardan Aday Olmaya Hazırlandığı Konuşuluyor.  Ak Parti’nin Hamlesi İse Merakla Bekleniyor.

Bu Arada Diğer Siyasi Partilerde Akçaabat’a Çok Önem Veriyor. İyi Parti’de Genel Seçimlerde Milletvekili Adayı Olan Osman Akbulut İsmi Konuşulurken, CHP’den de Ali Türen Öztürk’ün İsmi Dillendirilse de, CHP’nin Akçaabat İlçesinde Çıkaracak Olduğu Belediye Başkan Adayının Temel Kazancıoğlu Olduğu Konusunda Partili Kurmaylarında Hem Fikir Olduğu İddia Edildi. Hatta Edinilen Bilgilere Göre Temel Kazancıoğlu CHP Trabzon Kurultay Delegesi Olduğu ve İlerleyen Günlerde Akçaabat Belediye Başkanlığı Konusunda Partinin Çok Önemli İsimleriyle Bir Araya Gelecek Olduğu Söylendi.

Bu İsimler Konuşulurken MHP’den Sürpriz Bir Hamle Geldi. Akçaabat İçin MHP’nin Henüz Resmi Olmayan 3 Aday Adayı Varmış.  Ve Bu İsimlerin Açıklanmasının Ardından Yer Yerinden Oynayacakmış Akçaabat’ta.  Mhp Bu Seçimlerde Akçaabat İçin Önemle Çalışıyormuş…  Bu Sır Gibi Saklanan 3 Aday Adayının Kim Olduğu Önümüzdeki Günlerde Ortaya Çıkacak Ancak Seçim Yarışının En Sert Yaşanacağı İlçeler Arasında Yer Alacak.

1-(1)-036.gif1-(1)-037.png

Kaynak:61 saat

Editör: TE Bilisim