Bu Fotoğraf Bugün Öğlen Saatlerinde Akçaabat’ta Çekildi. Akçaabat Belediyesi Turizm Danışma Bürosunun Önüne Park Etmiş Kocaman Bir Kamyonet.

Kamyonet Gelişigüzel Park İhlalini Yayaların Ve Engellilerin Hakkı Olan Yere Yapması Büyük Tepki Çekti. Yaklaşık 40 Dakika. Kamyonetin Park Ettiği Yerden Ne Bir Vatandaş Geçebildi Nede Engelli Vatandaş Kendine Ait Kullanması Gereken Alana Çıkabildi.Bu Görüntülere Artık Yetkililer Destur Demeli..

Akçaabatın Sesi İnternet Haber Sitemizin 0 546 284 1461 Nolu Whatspp İstihbarat Hattına Gelen Bu Fotoğrafı Ve Fotoğrafın Altına Yazılan Haberi Sizlerle Paylaşıyoruz.

Eminim ki Haberi Okuyucularımızla Paylaştığımızda Yetkili Merciler Akçaabat İçerisinde Kanayan Yara Olan Trafik Sorununa Daha Fazla İlgi Gösterirler..

AKÇAABAT BELEDİYESİ VE TRAFİK SINIFTA KALDI

Belediyenin Milyonlarca Lira Harcadığı Ve Vatandaşların Yolda Rahat Gidebilmesi İçin Yaptırdığı Kaldırımlar Araçların İşgali Altında. Vatandaş Kaldırımların Araç Parkına Dönüşmesi Nedeniyle Çareyi Mecburen Yol Ortasında Geçerek Buluyor. Vatandaşlar Bu Durumun Her Zaman Yaşandığını Belirterek, Ortada İlçe Trafik Görevlilerinin Olmamasından Dolayı İse Şikâyetçi.

Akçaabat Trafik Ekipleri, Vatandaşların Yollarını Park Eden Araçları Men Etme Yerine Hiçbir Şey Yapmadan Görevlerini Yürütmeleri Haliyle Vatandaşların Tepkisine Neden Oluyor. Hemen Hemen Akçaabat İlçesinde Her Ara Sokakta Yaşanan Bu Görüntüler, 120.000 Nüfuslu Olan Akçaabat İlçesine Yakışmazken, Vatandaşlar Yetkililerin Bu Duruma Bir Çare Bulmasını İstiyor.

“BELEDİYE YALNIZCA İZLİYOR”

Whatsapp Hattımıza Gelen Fotoğraf’a Açıklamada Bulunan Vatandaş Akçaabatta Yaşadığını Akçaabatta Bazı Bölgelerde Esnafın, Bazı Bölgelerde İse Araç Sahiplerinin Kaldırımları İşgal Ettiği Belirterek, “Yayalara Saygı Diye Bir Şey Kalmadı. Biri Dükkanı Dar Diye Araç Gerecini Kaldırımlara Koyuyor, Diğeri İse Otopark Sıkıntısı Var Diye Arabasını Kaldırıma Park Ediyor. Bazı Esnaflar Da, Araç Sahipleri De Vatandaşlarında Hakkını Gasp Ediyor. Belediye Ve Trafik Ekipleri İse Bu Durumu Sadece İzliyor. Bu Başıboşluk Ne Zaman Sona Erecek Merakla Bekliyoruz.”Dedi.

AKÇAABAT BELEDİYESİ OTOPARK YAPSIN

Akçaabat Belediyesinin Kaldırım İşgalleri Konusunda Sorumluluklarını Yerine Getirmesini Gerektiğini Anlatan İsminin Açıklanmasını İstemeyen Vatandaş Sözlerine Şu Şekilde Devam Etti.

“İşgal Yüzünden Caddelerin Ortasında Yürümek Zorunda Kalıyoruz. Çocuklarımızla Birlikte Kaldırımlarda Yürümek Çile Bize.Belediye’nin Denetimi Yetersiz, Belediye Kaldırım Yapıyor, Oto Park Yapmıyor. Araç Sahipleri Ne Yapacak. Ben Araç Sahiplerine De Hak Veriyorum. Belediye Akçaabat Trafiğini Çözmek İstiyorsa Otopark Yapsın. Başkandan Tek İsteğim Oto Park. Belediyenin Yatımları Ucubeye Dönüşmüş” Diye Konuştu.

KALDIRIMLAR ARAÇLARIN DEĞİL VATANDAŞLARIN

“Dünyanın Hangi Ülkesinde Kaldırımlara Araç Parkı Yapılıyor, Bu Yalnızca Bizim Yaşadığımız Akçaabat İlçemizde Var Sanırım.Akçaabat Belediyesi Ve Trafik Ekipleri Gerekli Denetimi Yapmıyor. Kaldırımlar Yayalarındır, Araçların Değil.

img-20170920-wa0000.jpgimg-20170920-wa0001.jpg0-013.png1-006.png

Editör: TE Bilisim