Akçaabat Belediyesinin Gururla Övünerek Yaptırdığı  Hamam Çimeni Çarşısı, Her Geçen Gün İtibarını Yitiriyor.

Proje Aşamasında Ve İnşaat Aşamasında Akçaabat Belediye Başkanlığınca Akçaabat’ın Vizyonu Olması Yönünde Gururla Gösterilen Hamam Çimeni Çarşısı Akçaabat’ın Kanayan Yarası Haline Geldi.

Her Geçen Gün Hamam Çimeni Çarşısı İçerisine Yapılan Tadilatlarla İtibarsızlaştırılan Çarşı Hizmete Açıldığı Günden İtibaren Dökülmeyen Bir Tarafı Kalmadı. Özellikle Yağışlı Havalarda Çarşının Avlusuna Biriken Suların Yarattığı Su Birikintileri İse Çarşı Esnafını Bıktırmış Durumda. Her Yağan Yağmurun Arkasından Avlunun Zeminine Yapılan Tadilatlar Nedeniyle Rahatsız Olan Çarşı Esnafı Bu Olaydan Şikâyetçi Olduklarını Söylediler. Çarşı Avlusuna Biriken Sular Gölleştiğinde Zemine Ve Alt Katta Bulunan Otoparka Su Verirken Yarın Bugün Açılması Beklenen Otoparkıda Olumsuz Yönde Etkileyecek Olduklarını Belirttiler.

Duvarlara Monte Edilen Taşlarında Yer Yer Koparak Can Tehlikesi Yarattığını Söyleyen Çarşı Esnafı, Çarşı İçerisinde Dolaşamaz Hale Geldik Her An Duvarlardan Taş Düşecek Korkusu İçerisindeyiz Belediyenin Tarihi Projesi Dediği Akçaabat’ın Vizyonu Olarak Gösterilen Bu İş Merkezinin Hali Böyle Olmamalı Yazık Hem de Çok Yazık. Zaten Çarşı İçerisinde Fazla Esnaf Kalmadı. Çarşının Cazip Bir Tarafı Yok. Çarşıda Hergün Bir Esnaf Kepenkleri Kapatıp Gidiyor Birde Bu Tür Olumsuzluklar İşin İçerisine Girdiğinde Tüm Çarşı Esnafı İş Yapamaz Hale Geliyor. Akçaabat Belediyesi Eğer Bu Çarşı İle Akçaabat’a Yatırım Yaptık Diyorsa Bizce Yanılıyor.

img_1353.jpgimg_1358.jpgimg_1365.jpgimg_1369.jpg123456---kopya-720.pngyesyeni-logo-final-20170421195648.png

 

Editör: TE Bilisim