Akçaabat’ta İmamoğlu Posterine Gece Operasyonu!

Ekrem İmamoğlu’na Ait Pankartın Trabzon Büyükşehir Belediyesi Tarafından Gece Geç Saatlerde İtfaiye Ekipleri Tarafından “Çevre Kirliliği “Yapıyor İddiasıyla Kaldırıldı.

Akçaabat Söğütlü Mahallesinde Bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Pankartının Trabzon Büyükşehir Belediyesi Tarafından Gece Geç Saatlerinde Kaldırılması Tepkilere Neden Oldu.

Düzköy Belediyesi Önceki Başkanı Abidin Çelik, İmamoğlu’nun Kentin Yetiştirdiği Önemli Değerlerden Biri Olduğuna Dikkat Çekerek, “Burada Asıl Sorgulanması Gereken Yasakçı Zihniyete Karşı, Halkın Fikri Hür, Vicdanı Hür İradesi İle 16 Milyona Bağlı, Başka Hiç Kimseden Talimat Almayan Bir Belediye Başkanlığı Dönemini İstanbul’a Yaşatmasını Çekemeyen Zihniyettir” Dedi.

Akçaabat İlçesi Söğütlü Mahallesinde Özel Müteşebbis Kişilerin Kendi Binalarının Önüne Astığı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Posterinin Bir Tarafı Binaya Yakın Olan Ağaca Bağlandı. Bunun Üzerine Harekete Geçen Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yetkilileri Gece Geç Saatlerinde Büyükşehir Belediyesine Ait İtfaiye Ekiplerini Afişin Asılı Olduğu Yere Gelerek Afişi Asılı Olduğu Yerden Kaldırmak İstedi. Bunun Üzerine İtfaiye Ekipleri Posterin Ağaca Bağlı Tarafa Olan Yeri Keserek Posteri Asılı Olduğu Yerden Kopardılar.

Ekrem İmamoğlu’nun Posterini Asarak Akçaabatlı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanına Desteğini Gösteren Vatandaşlar Bu Sefer Posteri Kendi Binalarına Astılar.

Konuyla İlgili CHP Akçaabat Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Kocaman Bir Açıklama Yaptı. Kocaman Yaptığı Açıklamada Şunları Söyledi:

“Kanunlara Ve Nizama Saygılıyız Devlet Görevlileriyle Bizi Karşı Karşıya Getirmek İsteyenlere Karşı İmamoğlu Gibi Sağduyunun Dilini Kullandık Ve Söğütlü Mahallemizde Cadde Üzerinde Bulunan Pankarttan Rahatsız Olan Vatandaşımız Daha Fazla Rahatsız Olmasın Diye Pankartı Binaya Astık. Lakin Gece Vakti Pankartı İndirmek İçin Emir Verenler Bilmelidir Ki Karadeniz İnsanı Hemşerisine Bağlıdır Ki Bunu İlk Denediğinizde Gördünüz Siyasi Fikirleri Farklı Olan İnsanlar Tepki Gösterdi Biz İsterdik Ki Bu Pankart İçin Kimler Bu Kadar Uğraştıysa Mahallenin Sorunları İçin Yol, Kanalizasyon Gibi Sorunlar İle De Aynı Hırs İle Uğraşsaydı Temennimiz Bundan Sonra Yetkililerin Pankartın Yeni Yeri İle Uğraşmamaları Halkın Sorunları İle Uğraşmasıdır.  Hemşerimizin Ne Gözümüzde, Nede Gönlümüzde Değeri Düşmedi Düşmeyecek. Gençliğimiz Var Umudumuz Var Yaşasın Ekrem İmamoğlu.”

7da85f42-f669-4cd7-888c-c5195e69eef0.jpg0424473c-a621-4857-9ad6-0818bf39bb81.jpgc266a2a0-4e95-4baf-b5f7-24b8fcec7120.jpgayder-turizm-logo-koksal-071-276.png

Editör: TE Bilisim