Trabzon Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadele Çalışmalarını Tamamladı. Meteorolojinin Kar Uyarısına Karşı Her Türlü Tedbiri Alan Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadele Çalışmalarını İlçe Belediyeleri İle Birlikte Sürdürecek. Büyükşehir Belediyesi Ve İlçe Belediyeleri Kar Temizleme Aparatları Takılmış 234 Araçla Birlikte Hazır Kıta Bekletiliyor.

Karla Mücadeleye Karşı Hazırlanan “Kar Eylem Planı” Protokolleri İlçe Belediyeleri İle Birlikte İmza Altına Alındı. Bu Kapsamda Büyükşehir Bünyesinde Karla Mücadele Koordinasyon Merkezi Oluşturulurken, İmzalanan Kar Eylem Planına Göre Her İlçe Belediyesi Kendi Sınırları İçinde Karla Mücadelesini Kendisi Yapacak. Büyükşehir Belediyesi İse İlçe Belediyelerine Karla Mücadelede Kullanmak Amacıyla Araç Tahsis Edecek. İlçe Belediyeleri Kar Temizleme Çalışmalarında Kendi Araçlarını Da Kullanacak. Büyükşehir Belediyesi İlçe Belediyelerinin Karla Mücadelede Kullanacakları Araçların Yakıtlarını, Bakım Ve Onarım Masraflarını, Zincir, Tuz Ve Diğer Masraflarını Karşılayacak.

5 GÜN SÜRE İLE  AKÇAABAT'TA HAVA NASIL OLACAK?İŞTE CEVABI

Adsız

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Karla Mücadeleye Karşı İlçe Belediyeleri İle Birlikte Hareket Edeceklerini Kaydederek, Hazırladıkları Kar Eylem Planı İle Her Türlü Tedbirleri Aldıklarını Söyledi. İlçe Belediyelerine Kendi Sınırları İçeresinde Yapacakları Karla Mücadele İçin Araç Tahsis Edeceklerini, Kullanacakları Kendi Araçları Dahil Olmak Üzere Yakıt, Bakım Ve Diğer Masrafları Karşılayacaklarını Kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu Birlik Ve Beraberlik İçerisinde Trabzon Halkına Hizmet Edeceklerini İfade Etti.

Editör: TE Bilisim