Akçaabat’ta Ekrem İmamoğlu Sevinci!

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını CHP İstanbul Adayı Akçaabatlı Ekrem İmamoğlu'nun kazanmasının ardından Akçaabatlı vatandaşlar sokaklara döküldü. CHP Akçaabat ilçe parti binası önünde toplanan kalabalık partililer ise İmamoğlu sloganları attı.

CHP AKÇAABAT DAVUL ZURNA EŞLİĞİNDE KUTLAMA YAPTI

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını Millet İttifakı'nın CHP Adayı Akçaabatlı Ekrem İmamoğlu'nun kazanmasının ardından, Ekrem İmamoğlu’nun memleketi olan Akçaabat’ta vatandaşlar CHP Akçaabat İlçe Parti binası önüne gelerek kutlamalara katıldı.

CHP Akçaabat ilçe başkanı Musa Hacıoğlu partililere sosyal paylaşım üzerinden mesaj atarak saat:21.00’da parti binası önünde davullu zurnalı kutlamanın olacağına dair mesaj gönderdi. Ellerinde Türk bayraklarıyla ve “Her şey çok güzel olacak” sloganın yer aldığı Ekrem İmamoğlu pankartlarını alan vatandaşlar, sloganlar atarak parti binası önünde doyasıya eğlendi. Davul zurna eşliğinde horon oynayarak Ekrem İmamoğlu’nun kazanmasını kutlayan CHP Akçaabat ilçe teşkilatı ve vatandaşlar topluca İzmir marşını ve onuncu yıl marşını söylediler.

CHP AKÇAABAT PARTİ BİNASI ÖNÜNDE İMAMOĞLU SLOGANLARI ATILDI

CHP Akçaabat ilçe parti binası önünde toplanan partililer "En büyük başkan İmamoğlu", "Her şey çok güzel oldu" şeklinde tezahüratta bulunan vatandaşlara yoldan geçen araçtakiler de korna çalarak destek verdi.

CHP AKÇAABAT İLÇE BAŞKANI MUSA HACIOĞLU’NUN AÇIKLAMASI:

“İstanbul seçiminde bugün İstanbul halkı ve Türkiye halkı çok önemli bir karar verdi. Bugün Türkiye’de kötü sözün kem söylemin yerinin olmadığını ortaya koydu. İstanbul halkını tebrik ediyorum. Demokrasimiz kazanmıştır. El betteki kazanan adayın Akçaabatlı olması ziyadesiyle bizleri mutlu etmiştir. Binali beyide burada tebrik ediyorum rakibinin kazandığını en açık şekilde en demokratik şekilde ifade ederek kazananı tebrik etmiştir. Bundan sonra Türkiye’de hepimizi kucaklayan bir demokrasi ortamı bir demokrasi atmosferi bekliyoruz. Kimsenin kimseye iftiralarla terörist suçlamalarıyla korkutucu beka söylemleriyle siyaset yapmayacağı yarınlar bekliyoruz. Buradan kendi partimiz adına da çıkartacağımız dersler vardır. Demek ki doğru Adaylarla doğru sözlerle doğru işler yaparak bu halkın teveccühünü kazanmak mümkündür. Bundan sonrada kendi adaylarımızı kendi politikalarımızı belirlerken de daha sık ince eleyip daha sık dokumamız gerektiğini görmüş olduk. Kazanan Türkiye olmuştur, Türk demokrasisi olmuştur, insanların demokrasiye olan inançları git gide azalmaktaydı ben özellikle bu süreçte emniyet güçlerini de en ufak bir olaya mahal vermedikleri için tebrik ediyorum. Bizim için asıl korkunç olan ülkede bir belirsizlik ortamı oluşması ve insanların canının yanmasıdır. Sonuç olarak Türkiye demokrasisi kazanmıştır. Akçaabatlı ve Trabzonlu hemşerimiz olması bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir ülkemize hayırlı olsun diliyorum. Ülkemizin yarınlara açık ufkumuz açıktır yarın aydınlık ufuklar bizleri bekliyor. El ele hep birlikte aydınlık yarınlarda görüşmek üzere diliyorum. Dedi.

foto-galeri-icon-052.pngayder-turizm-logo-koksal-071-160.png

 

Editör: TE Bilisim