İlk Doğalgaz’ı Yanan Mahalle İse Akçaabat Yıldızlı Mahallesi Arkadaş Sitesi Oldu.

02 Aralık 2017 Cumartesi Günü Gerçekleşen Gaz Verme İşlemi Aryet Mühendislik Doğalgaz Ve Aksa Yöneticileri İle Birlikte Yapıldı.

Akçaabat’ta Doğalgaza Kavuşan İlk Mahalle Olan Yıldızlı Mahallesi Arkadaş Sitesinde Bayram Havası Yaşandı. Site Sakinlerinin Tamamı Site Evlerinden Dışarı Çıkarak Gazın Binaya Girmesini İzlediler. Doğalgazın Siteye Geldiği Anda Sevinç Çığlıkları Atan Site Sakinleri Aryet Mühendislik Doğalgaz Yöneticileri Başta Olmak Üzere Çalışanlarını Tek Tek Tebrik Ettiler.

Site İçerisinde İlk Doğalgaz’ı Yakan Daire İse Sedat Kara’ya Ait Daire Oldu. Anında Set Üstü Ocağını Yakan, Sıcak Suyuna Kavuşan Ve Kaloriferi Yakan Daire Sahibi Sedat Kara Akçaabat Tarihine İlk Doğalgaz’ı Yakan Kişi Olarak Geçti.

Trabzon Ve Karadeniz Bölgesinin Köklü Doğalgaz Firmalarından Biri Olan Aryet Mühendislik Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanları Özgür Arslan, Samet Muşmul Ve Fikri Başaran “Üç Ortağımızda Akçaabatlı. İlçemizi Doğalgazla Buluşturduğumuz İçin Çok Mutluyuz. Bundan Sonra Yıldızlı Mahallemizin Geneli Ve Söğütlü Mahallemizin Doğalgaz Abonelerinin Gazlarını Vermeye Devam Edeceğiz” Açıklamalarında Bulundular.

Akçaabat’ta İlk Doğalgaza Kavuşan Yıldızlı Mahallesi Arkadaş Sitesi Sakinleri Adına Kısa Bir Açıklama Yapan Site Yöneticisi Kemal Kalaycı “Yıllardır Bu Anı Bekliyorduk. Nasip Bugüne Oldu. Aryet Doğalgaz Mühendislik İle Çalıştığımız İçin Çok Mutluyuz. Çalışmaları Kusursuz. Site Sakinleri Olarak Kendilerinden Çok Memnunuz. Dedikleri Zaman Dedikleri Günde Doğalgazı Sitemize Bağladılar. Bugün İtibari İle Sitemizde Artık Kömür Yerine Doğalgaz Yanacak. Edindiğim Bilgilere Göre Doğalgaz Çevre Dostu Olduğu Söyleniyor. Arkadaş Sitesi Olarak Çevre Sakinlerine Bu Konu dada Katkımız Olduysa Ne Mutlu Bize. Diye Açıklamada Bulundu.

Trabzon Ve Karadeniz Bölgesinin Köklü Doğalgaz Firmalarından Biri Olan Aryet Mühendislik Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanları Özgür Arslan, Samet Muşmul Ve Fikri Başaran’a Sormuş Olduğumuz “Akçaabat’ın Tamamı Ne Zaman Doğalgaz Kullanacak? Sorumuza Şu Şekilde Cevap Verdiler.

Aksa İle Görüşmemiz Sonucunda Yıldızlı Mahallesi Olarak Tamamen Olmasada Doğalgazına Kavuştu. Onun Akabininde Söğütlü Mahallesi Olarak Şuan Altyapısı Bitmiş Servis Kutuları Bağlanacak Onlarda Kışın Gazlanacak.

Akçaabat’a, Yaylacık, Kireçhana Akçaabat Olarak Altyapısı Serilip Önümüzdeki Sene Akçaabat Merkezi Doğalgazı Kullanabilecek.2018’in Yazı Haziran, Temmuz Ayında Akçaabat’ın Altyapısı Bitmiş Olacak Servis Kutuları Bağlanmış Olacak Ve Akçaabat Doğalgazı Kullanmaya Başlayacak.

2017 Aralık Ayından 2018 Aralık Ayına Kadar Hedeflediğimiz 3000 Dairemiz Var. Buda 3000 Bin Abone Demektir. İnşallah Hedeflediğimiz Abone Sayısına Ulaşırız.

AKÇAABATLI FİRMA OLARAK SON SÖZÜMÜZ AKÇAABAT’A MÜJDE NİTELİĞİNDE OLACAK

Akçaabat Olarak Bu 2018’in Sonuna Doğru Sobaya, Kömüre, Oduna, Tüpe Son Diyelim. Ev Hanımlarının Tüp İhtiyaçları Artık Akçaabat İlçemize Gelecek Olan Doğalgaz Tarafından Giderilecektir. Tüp Kullanımı Daha Olmayacak. Bu Sene İtibariyle Sene Sonundan Sonra Önümüzdeki Yıl Akçaabatlı Hemşerilerimiz Kömür Almasın, Soba Almasın Açıkçası Kışa Hazırlık Yapmasınlar. Sadece Yetkili Firma Olarak Akçaabatlı Hemşerileri Olarak Bizleri Tercih Etmelerini İstiyoruz. Akçaabatlı Hemşerilerimize Elimizden Ne Geliyorsa Fazlasını Yapacağımıza Aryet Mühendislik Doğalgaz Olarak Söz Veriyorum.

dsc_0689.jpgdsc_0698.jpgdsc_0701.jpgdsc_0703.jpgdsc_0706.jpgdsc_0708.jpgdsc_0712.jpgdsc_0715.jpgdsc_0728.jpgdsc_0732.jpgdsc_0734.jpgdsc_0739.jpgdsc_0741.jpgdsc_0742.jpgdsc_0744.jpg123456---kopya-20171203110152.png

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim