Akçaabat Atatürk Parkı Karşısında Muhteşem Bir Ofise Sahip Olan CENGİZ KARABACAK bizleri misafir ederek haber sitemize önemli açıklamalarda bulundu.

Kahvesini ve çayını yanından eksit etmeyen CENGİZ KARABACAK ile yaptığımız kısa sohbette çikolata yemeğide ihmal etmedik.Çalışanları ayrı prorefosyonel kendide ayrı bir profesyonel olan Akçaabat'ın tek yapı gayrimenkul işyeri sahibi CENGİZ KARABACAK ile gerçekleştirmiş olduğumuz kısa sohbeti siz saygıdeğer okuyucularımızla paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz........

NEREDEN NEREYE...

İlkadım  Yapı Gayrimenkul 3 Yıldır Faaliyet Gösteren Bir Kuruluştur. Daha Önce Çok Farklı Ticari Sektörlerin Arka Alanlarındaydım. Yönetici kadrosunda da Değildim. Burada Yönetici Kadrosunda İlk Defa Bulunuyorum. Kurumsal Olan Firmalarla Çalıştım, Oralarda Piştim Kendimi Yetiştirdim Şimdi Kendi İşimi Kurdum Allah Yolumuzu Açık Eder İnşallah. Açık Konuşmak Gerekiyorsa, Bu Sektör Düşünmediğim Bir Sektördü, Daha Sıcak Döngülü Bir Sektör Düşünüyordum. Ama Kanalize Edildik Halimizden Memnunuz İşimizi de En İyi Şekilde Yapmaya Gayret Ediyorum.

İLK ADIM YAPI GAYRİMENKUL'ÜN FARKLILIĞI NEDİR?

Daha Önce Akçaabat’ta Emlakçılığı Kurumsal ve Ciddi Anlamda Yapan Bir Kuruluş Yoktu. Böyle Yan İş Ek İş Gibi Yapan Vardı. Genç Bir Arkadaşımız Var Bu Sektörde Bizden Birkaç Yıl Daha Fazla Deneyimlidir. Bu İşi Daha Önce Düzgün Yapıyordu Oda Kendi Çalışanıyla Birlikte Çalışıyordu. Bizim Şuanda 6 Kişi Çalışanımız Var. Her İşimiz Resmi Boyuttadır, Kurumsal Bir Kimlik Kendimize Bir Misyon, Vizyon Belirledik Belli Bir Çizgi Oluşturduk O Çizgi Doğrultusunda da Kendimizi Yeni Yatırımlarla Geliştirmeye Çalışıyoruz. Bunun Sonucunu da Yavaş Yavaş Almaya Başladık. Daha Yapacak Olduğumuz Çok İşlerimiz Var Yolun Başındayız Durumumuzdan Da Memnunuz. Akçaabat’ında Bu Hizmet Sektörüne İhtiyacı Vardı Ve Bu Boşluğu Doldurmaya Çalışıyoruz.

ÇOK ÖNEMLİ PROJELERİNİZDEN BİR KAÇ TANE ANLATIRMISINIZ

Bizim Akçaabat’ta Proje Anlamında Yatırım Ortaklığı Yapan Firmalar Yok. Biz Yatırım Ortaklığı Yapıyoruz. Her İşimizi Resmi Yapıyoruz. Bunun Yanında Da Garantör Firma Görevini Görüyoruz. Yaptığımız İşe Garanti Veriyoruz. İşimizde Kar Amacı Güdüyoruz. Şu Ana Kadar Yaptığımız İşlerde De Karımız Oldu Zararımız Olmadı. Yatırım Ortaklığı Yaptığınız Kişilerde De Memnuniyet Var. Onun Haricinde Gayrimenkul Değerleme Değerlendirme Uzman Arkadaşlarımızı Profesyonel Olarak O Konuda Yetiştirmeye Çalışıyoruz Buda Diğer Farkımız. Biz İnsanların Bütün İşlerini Gayrimenkullerini Değerlendirip Ona Göre Dosyalama Yapıyoruz. Bunu Elektronik Ortamlarda Destekliyoruz. İki Üç Tane Kullandığımız Aktif Site Var, Ayriyeten Kendi Çevremizi Pazarımızı Kullanıyoruz, Reklam Sektöründe Çalışmalar Yapmaya Çalışıyoruz. Bunun Haricinde Gelecekte Türkiye’de Olacak İstanbul’da Oluyor, Burada Da Olacağına İnanıyorum Kentsel Dönüşüm Çalışmalarına Yönelik Kendimizi Ve Kadromuzu Geliştirmeye Ve Yetiştirmeye Çalışıyoruz. Herkes Kazancı İçin Çalışır Ancak Öncelikle Hizmet İşimizi Düzgün Yapmak Sonrada Semeresi Gelir…

img_5185-002.jpgimg_5187-001.jpgimg_5192-001.jpgimg_5198-001.jpg

 

Editör: TE Bilisim