Çiğ Köfteyi bir dünya markası yapmak için kollarını sıvadığını söyleyen Adıyaman'lı Çiğ köfteci Ömer AYBAK Dünyada markalaşan çiğ köfte lezzetinin 447.şubesini Akçaabat'lı girişimci iş kadınlarımızdan Esra Çınarlar İnönü Caddesi Çolaklı Mahallesinde ( A 101 MARKET YANI ) açtı.

IMG_3853Esra Çınarların sahibi olduğu meşhur Adıyaman çiğ köftecisi Ömer Aybak şubesinin  açılış törenine Akçaabat belediye başkanı Şefik Türkmen,belediye meclis üyesi Ali Haydar Öztürk ve çok sayıda vatandaş katıldı.

IMG_3849Açılış kurdelesi kesilmeden önce konuşma yapan belediye başkanı Şefik Türkmen " Akçaabat köftesinin yanında farklı illerden gelen çiğ köftecilerin de artık revaçta olduğunu görüyoruz.Akçaabat'ta böyle iş yerlerinin olması çok güzel bu vesile ile başta iş yeri sahibine ve Akçaabat'ımıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

IMG_3843Akçaabat çolaklı mahallesinde 447.şubesi açılan meşhur Adıyaman çiğ köftecisi Ömer Aybak'ın şubesi olan ve şubenin sahibi Akçaabat'lı girişimci iş kadınını Esra Çınarlar açılış töreninde davetlilere çiğ köfte ve ayran ikram etti.Yoğun kalabalığın yaşandığı açılış töreninde belediye başkanı Şefik Türkmen'de çiğ köfte yiyenler arasında idi.

IMG_3840Yakın zaman içerisinde Akçaabat'ta birçok çiğ köftecisinin açılması ve vatandaşların çiğ köfteye karşı olan ilgilerinin fazla oluşunu düşünerek , çiğ köftede dünya markası olan Adıyaman'lı Ömer Aybak'ın kendi elleri ile yapmış olduğu çiğ köftesini Akçaabat'lılara yedirmek için böyle bir iş yerini açtığını söyleyen iş yeri sahibi Esra çınarlar,Akçaabat köftesinin yanında farklı bir köfte lezzetini sunmayı amaçladık inşallah başarılı oluruz açıklamasında bulundu.

IMG_3859Çolaklı mahallesi A-101 market yanında hizmet veren meşhur Adıyaman çiğ köftecisi Ömer Aybak'ın şubesi sabah 09.00 akşam 00.12 arası hizmet veriyor.

HABERİN GÖRÜNTÜSÜ http://www.youtube.com/watch?v=9kpf99F0J24&feature=youtu.be
Editör: TE Bilisim