Akçaabat’ta Çalışmayan Üst Geçit Asansörü Tepkilere Neden Oluyor

Akçaabat’ta Atatürk Parkını Sahil Kesimi İle Bağlayan Üst Geçidin Asansörlerinin Çalışmaması Hem Yaşlıların Hem De Engelli Vatandaşların Tepkisine Neden Oluyor.

Akçaabat İlçe Merkezinde Toplam 7 Üst Geçitten Biri Olan Ve Asansörleri Uzun Bir Zamandır Çalışmayan Atatürk Parkı Alanındaki Üst Geçidin Asansörünü Kullanmak İsteyen Engelli Ve Yaşlı Vatandaşlar, Duruma Tepki Göstererek Asansörlerin Yeniden Faaliyete Geçirilmesi Gerektiğini Söylediler.

Asansör Bulunmadığından Dolayı Üst Geçidi Kullanmakta Oldukça Zorluk Yaşadıklarını Vurgulayan Engelli Ve Yaşlı Vatandaşlar, “ Uzun Zamandır Bu Asansörler Çalışmıyor. Bizler Oldukça Mağdur Durumdayız. Engelli, Yaşlı Ve Hasta Olduğumuzdan Dolayı Bu Üst Geçidin Merdivenlerini Çıkıp İnmekte Oldukça Güçlük Yaşıyoruz. Akçaabat İlçesinin Yetkililerine Sesleniyoruz, Kendinizi Bir Gün Olsun Bizim Yerimize Koyun O Zaman Ne Demek İstediğimizi Neler Çektiğimizi Çok İyi Anlayacaksınız. Akçaabat Şehir Merkezinde Toplam 7 Tane Üst Geçit Var Ve Bu Üst Geçitlerden Sadece Bir Tanesinde Asansör Var Ama Onunda Asansörleri Uzun Zamandır Arızalı Ve Kullanılmıyor.

Arızalı Olan Bu Asansörlerin Bakımının Yapılıp Yeniden Faaliyete Girmesini Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’den Rica Ediyoruz. Biz Engelli,Hasta Ve Yaşlıların Bu Sorununu Çözmelerini İstiyoruz” Şeklinde Konuşmalarda Bulundular.

20190712_133017.jpg20190702_150715-003.jpgayder-turizm-logo-koksal-071-263.png

Editör: TE Bilisim