Akçaabat’ta Birlik Beraberlik İftarı!

Akçaabat Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, CHP Akçaabat İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu, Akçaabat, Trabzon, Söğütlü, Mersin Minibüsçüleri 1 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Abdullah Sevim Ve Yönetim Kurulu Üyeleri İle Birlikte Yaylacık Mahallesi Seyrantepe Tesislerinde İftar Sofrasında Buluştu.

Akçaabat Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut Ve Yönetim Kurulu Üyelerinin Her Yıl Geleneksek Hale Getirdikleri İftar Programının Bu Seferki Davetlileri CHP Akçaabat İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu, Akçaabat, Trabzon, Söğütlü, Mersin Minibüsçüleri 1 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Abdullah Sevim Ve Yönetim Kurulu Üyeleri Oldu.

Akçaabat Yaylacık Mahallesi Seyrantepe Tesislerinde Gerçekleştirilen İftar Programında Esnaf Başkanı İsmail Bulut Davete İcap Eden Misafirleriyle Tek Tek İlgilendi. Samimi Ve Sıcak Ortamda Gerçekleştirilen İftar Yemeğinde Bir Konuşma Yapan CHP Akçaabat İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu Şunları Söyledi:

“Öncelikle Bizleri En İyi Şekilde, Çok İyi Ağırlayan Akçaabat Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut’a Yönetim Kurulu Arkadaşlarım Adına Teşekkür Ediyorum. Sivil Toplum Esnaf Toplumun Ve Ticaretin Bel Kemiğidir. Esnafımıza Hayırlı Kazanç Diliyoruz. Tabiki Ekonomi Çok Önemli Ama Sanat, Ticaret Ve Demokrasi Hepsinden Önemlidir. Bütün Bunların İçerisinde Sivil Toplumun Hep Yüksek Değerde Yer Almasını Bekliyoruz İstiyoruz. Bu Konuda Akçaabat’ta Söz Sahibi Olacak Kurumların Başındadır Esnaf Kredi Kooperatifi Umarım Önümüzdeki Günlerde Kişiler Değişebilir Bizler Gidebiliriz Bizlerin Yerine Başkaları Olabilir Ama Akçaabat’a, Trabzon’a, Türkiye’ye Daha İyi Hizmetler Üretebilmek İçin Bu Kurumlarımız Vesile Olur Bizlerde Bu Hizmetlerin Birer Neferi Olabilir Diye Umut Ediyorum”

1ca23b2b-d513-4fc7-a570-62c65621320f.jpg171b0f66-06af-4664-8ace-8356354ad733.jpgayder-turizm-logo-koksal-005.png

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim