Akçaabat’ta Beş Yıldızlı Showroom Mağazası Açıldı!

2001yılında,doğru dürüst, güvenilir, kaliteli iş yapmak misyonuyla çıktığı yolda, halka kaliteyi ve ekonomiyi ortak bir çatı altında toplayarak sunmak vizyonuyla iş hayatına devam eden Ernil Yapı showroom örnek mağazası yeni yerinde muhteşem tören ve organizasyonla açılışı gerçekleşti.

Çok sayıda katılımcı ve davetlinin katıldığı açılış törenine başta İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Akçaabat emniyet müdürü Volkan Özeren, Akçaabat belediye başkan yardımcısı Ali Güngör, Anka seramik yönetim kurulu başkanları Halil İbrahim Aydın, Batuhan Aydın, AKP, CHP, İYİ Parti ve MHP Akçaabat belediye meclis üyeleri, İYİ Parti kurucular kurulu üyesi Ali Sağır, İYİ Parti Trabzon il başkanı Azmi Kuvvetli, İYİ Parti Akçaabat ilçe başkanı Mustafa Mısır, Akçaabat ilçe ziraat odası başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, Akçaabat esnaf odası başkanı Yaşar Sivrikaya, Türkiye muhtarlar derneği Akçaabat şube başkanı Eyüp Gedikli, Anka seramik genel müdürü Tolga Zagra, Anka seramik Karadeniz bölge müdürü Eta Bayram, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, banka müdürleri, Ernil Yapı’ya ait bayiler çok sayıda vatandaş katıldı.

Akçaabat İnönü Caddesi Mevlüt Selami Yardım ortaokulu karşısı eski denge Market’in olduğu yere açılan Ernil yapı showroom mağazası açılış töreni öncesi mağaza ve yönetim kurulu başkan ve yardımcıları hakkında kısa bilgi verildi.

Akçaabat ernil yapı showroom mağazası 500 metrekare alana sahip olup zemin katı ile birlikte 3 kattan oluşmaktadır. Zemin katının depo olarak kullanıldığı showroom mağazasının giriş katında granit, hırdavat armatür bölümü,3’üncü katta ise başta idari bölüm olmak üzere seramik, banyo dolapları, duş kabin çeşitleri yer almaktadır. ernil yapı showroom mağazasında 7 personel çalışmakta olup diğer dış saha çalışanlarıyla birlikte toplam 22 personele sahip bir şirkettir.

Ernil yapı malzemeleri sanayi ticaret limitet şirketi yönetim kurulu başkanlığını Erol Gedikli yaparken başkan yardımcılıklarını ise çocukları Miraç Gedikli ve Mustafa Gedikli yapmaktadır.

Ernil yapı yönetim kurulu başkanı Erol Gedikli evli ve 2 çocuk babasıdır.

Kısa tanıtımın ardından gerçekleştirilen açılış töreni öncesi Akçaabat erkek horon ekibinin gösterileri açılış törenine damgasını vurdu. Önce halk oyunları kendi gösterilerini sunarken sonrasında ise İYİ Parti Trabzon milletvekili Hüseyin Örs başta olmak üzere, ernil yapı yönetim kurulu başkanı Erol Gedikli, Anka seramik yönetim kurulu başkanları, Halil İbrahim Aydın, Batuhan Aydın ve çok sayıda katılımcıyla birlikte halk horonu oynandı.

dsc_0229.jpg

Oynanan halk horonun ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalara geçildi. Açılış konuşmasını Ernil yapı yönetim kurulu başkan yardımcısı Miraç Gedikli yaparken sonrasında ise Ernil yapı yönetim kurulu başkanı Erol gedikli konuştu. Ardından Anka seramik yönetim kurulu başkanları Halil İbrahim Aydın, Batuhan Aydın, İYİ Parti Trabzon milletvekili Hüseyin Örs ve Akçaabat esnaf odası başkanı Yaşar Sivrikaya yaptı.

Yapılan konuşmaların ardından Akçaabat Ernil yapı yönetim kurulu başkanı Erol gedikli tarafından, Anka seramik yönetim kurulu başkanları Halil İbrahim Aydın’a, Batuhan Aydın’a, İYİ Parti Trabzon milletvekili Hüseyin Örs’e, Akçaabat emniyet müdürü Volkan Özener’e ve Akçaabat eski belediye başkan yardımcısı Cevat Birinci ’ye Trabzonspor forması hediye edildi.

Yapılan duaların ardından kesilen kurdele ile birlikte Akçaabat Ernil yapı showroom mağazasının açılışı gerçekleşti. Çok sayıda davetlinin gezdiği mağazada yer yer izdihamlar oluştu. İkramların verildiği mağaza açılış töreni bu şekilde sona erdi.

KONUŞMALAR:

Ernil Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Miraç Gedikli’nin Konuşması:

dsc_0274-001.jpg

“Sayın katılımcılar ernil yapı mağazamızın açılış törenine hoş geldiniz.2001 yılında başladığımız bu sektörde siz değerli Akçaabatlı hemşerilerim sayesinde bugünlere kadar geldik. Bugünlere gelmemizde bizlere vesile olan firmalarımıza, bayilerimize altını çizerek söylüyorum çalışanlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum.2001 yılında Akçaabat’ta açılan ve doğu Karadeniz bölgesinin tamamına yayılan ernil yapı showroom mağazamızı bizlere kazandıran ve bizlere bu zamana kadar sürekli yol gösteren baban Sayın Erol Gedikli ’ye sizler huzurunda bir kez daha minnettar olduğumu belirtmek isterim. Bizleri iyi günümüzde, kötü günümüzde yalnız bırakmayan siz saygıdeğer katılımcılarımıza tekrardan teşekkür ediyorum. Mağazamız Akçaabat ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.”

Ernil Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gedikli’nin Konuşması:

dsc_0290.jpg

“Ernil yapı ailesi 20.09.2001 tarihinde kardeşler ticaret adı altında şahsım adına kurulmuştur. Daha sonraki süreçte çocuklarım, Miraç ve Mustafa Gedikli’yi şirkete katarak Ernil Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketini kurduk. Ernil yapı ismi altında kuruluş tarihimiz 10.01.2010’dur.bir elemanla başlayan ticari faaliyetimi 22 elemanla sürdürmekteyim. Şu an itibariyle doğu Karadeniz bölgemizin tamamına Akçaabatlı bir toptancı olarak hizmet etmenin mutluluğunu yaşamaktayım. ticari hayatıma yön veren ve kendileriyle çalışmaktan onur ve gurur duyduğum Anka seramik, polisan boya, nevark batarya, hakan plastik, yıldız entegre poloklik, samir banyo, daymınt kültür taşı, mercan cam mozaik, alvit vitrifiye, cubo yapı kimyasalları, azer su armatörleri fabrikalarına ve aramızda bulunan yetkililerine teşekkür ediyorum. Son olarak sözlerime, başta ernil yapı çalışanlarına, sonrasında ise bizleri tercih eden çok değerli müşterilerimize, bizimle birlikte yol arkadaşı olan bayilerimize şahsım adına şükranlarımı sunuyorum. Anka seramik showroom mağazamız Akçaabat ilçemize hayırlı olsun.”

Anka Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Aydın’ın Konuşması:

dsc_0309-001.jpg

“Anka seramik ailesinin bu mutlu ve gururlu gününe teşrif ettiğinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür eder saygılar sunarım. Uzun zamandır ekonomik sıkıntılar içerisinde bulunan ülkemizi bu zor günlerinde ilk ve en çok etkilenen sektör bildiğiniz üzere inşaat sektörü olmuştur. Bu sektörün bir parçası olan seramik üreticileride bu ekonomik kriz döneminden maalesef etkilenmiş ve küçülerek üretim kapasitelerini düşürmek zorunda kalmıştır. Anka seramik ilk açıldığı günden itibaren tam kapasiteyle çalışmaya devam etmekte bayi ve müşterilerinin siparişlerini kesintisiz bir şekilde karşılamaktadır.52 ülkeye ihracat yapan Anka seramik 81 ilimizdeki güçlü bayi ağı ile bu sıkıntılı günlerinde yatırım yapmaktan geri durmuyor kalitesinden ödün vermeden büyümeye devam ediyor. Açılışını yapmış olduğumuz ernil yapı showroom bu büyümenin ispatıdır. Yurt içi bayiler sıralamasında ilk üç bayimizden biri olan ernil yapı ailesine Trabzon’a kazandırdıkları bu örnek mağaza ile şahsım ve yönetim kurulumuz adına sağlık ve mutluluk içerisinde bol ve bereketli kazançlar dilerim.”

Anka Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Batuhan Aydın’ın Konuşması:

dsc_0327-001.jpg

“Öncelikle ernil yapı showroom örnek mağazası Akçaabat ilçemize hayırlı olsun. Anka seramik olarak bizleri burada temsil eden Ernil yapı ailesine burada bende şahsım adına ve firmam adına teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun Allah bol kazançlar versin.”

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ün Konuşması:

dsc_0353.jpg

“Anka seramik ernil yapı showroom mağazasının sevgili sahibi Erol kardeşimle daha önce konuştuk bugünü kararlaştırdık beni buraya davet ettiği için ona teşekkür ediyorum. Bugün burada Anka seramiğin çok yakışıklı iki tane genç benimde çok sevdiğim kardeşlerim var onlara teşekkür ediyorum. Sizler buraya zahmet edip geldiğiniz içinde sizlere ayrıca teşekkür ediyorum. Akçaabat’tan Trabzon’dan başka yerlerden gelen birçok konuğumuz misafirimiz var ben hala daha bu siyaseti öğrenemedim isim isim sayamıyorum onun için tüm katılımcılara tüm dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Akçaabat’ımıza böyle güzel bir müesseseyi kazandıran bu aileye huzurlarınızda bir alkış rica ediyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin, cenabı hak bol kazanç nasip etsin Allah utandırmasın diyorum. Anka seramik Ernil yapı showroom mağazamızın bu açılış töreninin hayırlara vesile olması dileğiyle hepinizi en derin saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.”

Akçaabat Esnaf Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya’nın Konuşması:

dsc_0378.jpg

“Bugün yine Akçaabat’ımızda güzel bir işyerinin açılışını yapmak üzere toplanmaktayız. Bu işyerinin Akçaabat’ımıza Trabzon’umuza Türkiye’mize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Kardeşim Erol Gedikli’yi cani gönülden kutluyorum. Şu ekonominin çok vahimde olmadığı esnafımızın biraz biraz krizlerde yaşadığı şu günlerde kendi beyan ettiği gibi 22 kişi çalıştırıyor bu kardeşimizden Allah razı olsun denir başka bir şey denmez. Ve bu zamanda bir sürü insana ekmek kapısı açtığı için kendisini ben esnafım adına kutluyorum. Bizede ne düşüyor, Akçaabatlılara Akçaabatlı kardeşlerimize bu kardeşlerimizi yaşatmak düşüyor. Esnaf camiasına birbirlerine sıkı sıkıya sarılıp daha yükseklere daha yüceltmek daha üstlere getirmek düşüyor. Onun için ben bu işyerinin Akçaabat’ımıza hayırlı olmasını temenni ederken Erol kardeşime bol kazançlar diliyorum.”

Başkan Programa Sonradan Katıldı

Akçaabat belediye başkanı Osman Nuri Ekim ise programa, Trabzon büyükşehir belediyesindeki meclis toplantısına katılımından dolayı ilerleyen saatlerde katıldı. Ernil yapı showroom yönetim kurulu başkanı Erol Gedikli’yi makamında ziyaret eden başkan Osman Nuri ekim ve Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir Erol Gedikli’yi tebrik ettikten sonra Başkan Osman Nuri Ekim’e  üzerinde Ernil yapı yazılı Trabzonspor forması hediye edildi.

20190912_162716-001.jpgdsc_0320-001.jpgdsc_0334.jpgdsc_0358-002.jpgdsc_0371-001.jpgdsc_0390-001.jpgdsc_0406.jpgdsc_0394-002.jpgdsc_0421.jpgdsc_0438.jpgdsc_0444.jpgdsc_0451.jpgdsc_0453.jpgdsc_0466.jpgdsc_0480.jpg20190912_164042.jpg20190912_163325-001.jpg20190912_163806-001.jpg20190912_164020-001.jpg20190912_170247.jpgasdq-002.png

 

Editör: TE Bilisim