31.08.2013 Cumartesi Günkü Karadeniz Gazetesinin 1 Sayfasında Manşetten Yapılan Ve Başlığı "Akçaabat'ta Başkan Operasyonu"Haber Akçaabat'ta En Çok Konuşulan Haber Oldu.

2014 Yılının Mart Ayında Yapılacak Olan Yerel Seçimler Öncesi Edinilen Bilgiler Ve İddiaları Haberlerine Taşıyan Gazeteciler Trabzon'un En Büyük İlçesi Olan Akçaabat'taki Siyasi Gelişmeleri Yakından Takip Ediyor. Her Yıl Akçaabat İlçesinde Yerel Ve Genel Seçimler Hareketli Olmuş Ve Seçmenler Sandıklara Gidene Kadar Renklerini De Belli Etmedikleri Gibi Önümüzdeki Seçiminde Böyle Olacağı Düşünülüyor.

AkParti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Ziya ÖZTÜRK (2)İktidar Partisi Olan Ak Parti Akçaabat İlçesinde Belediye Seçimlerine Girmeden Önce Partiden Belediye Başkan Aday Adayı Olmak İsteyenleri Kabul Etmeye Başladı Ve Aday Adayı Kayıtlarına Devam Ediyor. Anavatan Partisinden 3 Dönem Akçaabat Belediye Başkanı Seçildikten Sonra 4.Döneminde Ak Partiye Geçerek Tekrar Belediye Başkanı Seçilen Ve Toplam 20.Yıl Akçaabat İlçesinde Belediye Başkanlığı Görevini Sürdüren Mevcut Belediye Başkanı Şefik Türkmen Ak Partiden 2.Dönem Belediye Başkan Adayı Olacakmı Olmayacak mı Sorusunun Akçaabat Kamuoyu Tarafından Merakla Beklenirken, Bugün Karadeniz Gazetesindeki  "Akçaabat'ta Başkan Operasyonu" Başlıklı Haber Ak Partililer Ve İsimleri Belediye Başkan Aday Adaylığı İçin Geçenler Arasında Gerginlik Yarattı.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik TÜRKMENKaradeniz Gazetesindeki Haberi Sizlere Aynen Aktarıyoruz.

20130831_193738Son Olarak Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk’ün Yeni Bir Aday Arayışına Girdiği İddiaları,Mevcut Başkan Şefik Türkmen’i Bağımsız Aday Olma Yoluna İtiyor..

MÜDAHALE GELMİŞTİ

TRABZON’UN Akçaabat İlçesinde Yerel Seçim Öncesinde Ak Parti’de Kılıçlar Çekildi. İl Başkanı Ahmet Ziya Öztürk, ‘’Yeni Bir İsimle Seçimlere Hazırlanacağız’’ Açıklamasından Sonra Yapılan Uyarılar Üzerine ‘’Yanlış Anlaşıldık.’’ Dedi.

HER ŞEY BELİRSİZ

SGK Trabzon İl Müd.Musa BULUT (1)ÖZTÜRK’ÜN SGK İl Müdürü Musa Bulut’u Aday Yapmak İstediği, Mevcut Belediye Başkanı  Şefik Türkmen’in İse Seçimlere Bağımsız Adayı Olarak Katılabileceği İddia Edildi. Kapanacak Beldelerin Belediye Başkanlarının Başkan Adaylığı İçin Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci’yi Destekleyecekleri Öğrenildi.

AKÇAABAT’TA KILIÇLAR ÇEKİLDİ

Trabzon Yerel  Seçimler Öncesinde Akçaabat İlçesinde AK Parti’de Kılıçlar Çekildi. Geçen Yıl Ramazan Ayında İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk’ün ‘’Yeni  Bir İsimle Belediye Seçimlerine Hazırlanacağız.’’ Sözünden Sonra İl Başkanlığı Ve Milletvekilleri Olaya Müdahale Ederek  Öztürk’e ‘’Yanlış Anlaşıldık.’’

Açıklaması Yayınlatmıştı. İlçede Şimdi Öztürk’ün SGK Trabzon İl Müdürü Musa Bulut’u Aday Yapmak İstediği Kulaktan Kulağa Dolaşırken Mevcut Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in İse Seçimlere Yeniden Bağımsız Olarak Gireceği Belirtiliyor. İlçede Kapanacak Beldelerin Belediye Başkanlarının İse Belediye Başkanlığına Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci’yi Destekleme Deklarasyonu Yayınlayacakları Belirtiliyor. İlçede Mevcut İlçe Başkanı  Öztürk İle Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in Arasının İlçede Belediye Tarafından İhale Ettirilen Bir İşletmeyi Başka Bir Şahsa Devretmek İsteyen Öztürk’e İzin Verilmemesinden Ötürü Açıldığı Belirtiliyor.

Dörtyol Beldesi Belediye Başkanı Cevat BİRİNCİ (2)Bilindiği Üzere AK Partili Bir Belediye Meclisi Üyesi,Şefik Türkmen’i Ağır Bir Dille Eleştirmişti. Olay Üzerine AK Parti Akçaabat’ta İlçe Başkanı,İl Başkanı,Belediye Başkanı,Milletvekili Ve Bakan Bir Araya Gelerek Krizi Tatlıya Bağlamışlardı.

Editör: TE Bilisim