Akçaabat’ta Akbulut’a Destek Artıyor!

İyi Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut’a Olan İlgi Ve Destek Her Geçen Gün Artarak Devam Ediyor. Osman Akbulut’tan Milletvekilliği Adaylığı Sırasında Uzak Durmaya Çalışan Vatandaşların Yerel Seçimde Yanından Ayrılmadıkları Ve Destek Verdikleri Görünüyor.

Seçim Çalışmalarını Değerlendiren Akbulut’ta, ‘Akçaabat’ın Her Noktasında Karşılığımız Var. Ortağımız CHP Tam Kadro Yanımızda. Destekleyenlerimizin Bir Kısmı Daha Önce Ak Partiye Ve MHP’ye Oy Veren Vatandaşlarımız. Biz Akçaabat’ın Anatomisini Çıkardık Eksiklerini Gördük Belirlettik Bunlar, Şunlar Şunlar Şunlardır. Yapmak İstediklerimizi Maddelersek,

1-Ortak Akıl

2-Doğru Proje

3-Adalet

4-Hızlı Çözüm

Bunu Yapmamızın Ortaya Koyduğumuz Çalışmalarımızın Temelinde De Projelerimizi Ön Plana Çıkartarak Öngerimizle Akçaabat’ı Sevgi Diliyle Kucaklamak İstiyoruz. Biz Sevgi Dilini Vatandaşları Ötekileştirerek Kullanmıyoruz. Bizim İşimiz Akçaabat’ın Sorunları. Biz Akçaabat’ın Sorunlarını Biliyoruz, Onları Ön Plana Çıkartıyoruz Ve Çözüm Odaklı Projelerimizi Vatandaşlarımızın Ayağına Giderek Anlatıyoruz.

a-025.gif

Editör: TE Bilisim