Akçaabat’ta Jandarma Ekipleri Tarafından 4 Ayrı Adrese Baskın Yapıldı.

Adreslerde Yapılan Aramalarda Çakıl Ve İmha Narkotik Köpekleri İle 4 Bin 152 Gram Esrar Ele Geçirildi.

Edinilen Bilgiye Göre Yapılan İstihbarat Çalışmaları Sonrasında Bugün Saat 06:30 Sıralarında Akçaabat İlçesi Ortamahalle Zambak Sokak,  Ortamahalle Sungur Sokak, Sertkaya Mahallesi Solamanli Kümeevleri Ve Doğanköy Mahallesi Başçeşme Sokakta KOM Şube Müdürlüğü, Akçaabat İlçe Jandarma Komutanlığı Ve Pazarcık Jandarma Karakol Komutanlığı Ekiplerince Narkotik Köpekleri İle Ö.A. Ve E.A İsimli Şahıslara Ait 4 Ayrı Adrese Baskın Yapıldı.

Ö.A’ya Ait Adreslerde Yapılan Aramada Narkotik Köpeği İmha Tarafından Samanların Altına Gizlenmiş Vaziyette 1 Adet Hassas Terazi, 2 Çuval İçerisinde 7 Adet Gazete Kağıdına Sarılı Vaziyette Ve 2 Cam Kavanoz İçerisinde Bir Miktar Esrar Maddesi, Arama Personeli Tarafından Evin Eklentisinde Güvercin Beslediği Odadaki Sandığın İçerisinde Bir Miktar Esrar Maddesi Ele Geçirildi.

E.A. İsimli Şahsa Ait Adreslerde Yapılan Aramalarda Narkotik Köpeği Çakıl Tarafından Evin Oturma Odasında 3 Adet Kavanoz İçerisinde Bir Miktar Esrar Maddesi, Arama Personelince Mutfakta 1 Adet Kuru Sıkı Tabanca Ve Yatak Odasında 1 Adet Ruhsatsız Av Tüfeği Ve Komidinin Arkasında Beyaz Kağıt İçine Sarılmış Vaziyette Bir Miktar Esrar Maddesi Ele Geçirildi. 4 Adreste Toplam Olarak 4 Kilo 152 Gram Esrar Maddesi Ele Geçirildi.

Ö.A. Ve E.A. “Uyuşturucu Madde İmal Ve Ticareti Yapmak“  Suçundan Gözaltına Alınarak Haklarında İşlem Başlatıldı.

1-(1)-135.gif1-(1)-137.png

Kaynak:Haber 61

Editör: TE Bilisim