Akçaabatlı EMİNE MERDAN İsimli Bayan Sürücü Bundan 14 Yıl Önce Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik İşleri Amirliğinden Almış Olduğu B Sınıfı Ehliyetin Veriliş Tarihi Kafalarda Karışıklık Yarattı.

2003 Yılında Akçaabat İlçesinde Hizmet Veren Özel Sürücü Kursuna Giderek B Sınıfı Ehliyet Alma Hakkına Sahip Olan EMİNE MERDAN Bir Taraftan Aldığı Ehliyetin Sevincini Yaşarken Bir Taraftanda Ehliyetin Üzerinde Yazılı Olan Veriliş Tarihi 03.10.2030 Tarihi Başına Bir Sıkıntı Getirecek Korkusunu Yaşıyor.

14 Yıl Önce Çok Büyük Ümitlerle Aldığı Ehliyeti İle Huzurlu Olmadığını Söyleyen EMİNE MERDAN Başından Geçen Olayı Haber Sitemize Anlattı.

“Bana Ehliyetimin Veriliş Tarihi 03 EKİM 2003.  Yalnız Ben Ehliyetimi 10 EKİM 2003 Tarihinde Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğüne Giderek Aldım. Unutmuyorum Günlerden Cuma İdi. Ehliyetimi Aldıktan Sonra Evime Geldim. Ehliyete Evde Dikkatli Bakınca Ehliyetin Bana Veriliş Tarihinin 2030 Olduğunu Farkettim.Kayınpederim İle Birlikte Pazartesi Günü Tekrar Akçaabat Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Amirliğine Gittik.2030 Tarihini Gösterdik, Tarihin Yanlış Yazıldığını Belirttik Onlarda Bize Bir Hata Oldu Ama Size Ait Olan Dosyanızda Ehliyetin Veriliş Tarihi 03.10.2003’dür Ehliyetinizin Düzeltilmesi İçin Tekrar 45 Milyon Lira Vermeniz Gerekli. Bizde Kendilerine Ehliyeti Çıkartırken 45 Milyon Lira Vermiştik Zaten Birde Tarihi Yanlış Yazıp Bize Siz Verdiniz Neden Tekrar Para Verelim Diye İtiraz Ettik. İtirazımızı Kabul Etmediler. Sonrasında Ehliyeti Bizden Aldılar Üzerine Taksil Çekip Pilot Kalemle 2003 Yazdıktan Sonra Plastik Bir Jelatinle Kaplayıp Ehliyeti Bize Verdiler. Bir Ara Eşimin Arabasını Kullandım. Darıca Beldesinde Jandarma Beni Durdurdu. Ehliyetimi İstediler Onlar Hemen Ehliyetin Tarihine Baktılar Ve Bana Böyle Bir Hata Olamayacak Olduklarını Söyleyerek Ehliyetin Düzeltilmesini Söylediler. Cezada Yiyebilecek Olduğumu Belirttiler. Şimdi İse Arabam Var Yalnız Ehliyetimden Dolayı Ceza Yerim Diye Trafiğe Çıkamıyorum. Diye Açıklamada Bulundu.

b-005.jpg123456---kopya-20171229223930.png

 

Editör: TE Bilisim