6 – 7 OYUNCU HARİÇ TÜMÜ GİDECEK

Sezona Şampiyonluk Parolasıyla Giren Ve İlk Yarıda Ligi İkinci Sırada Tamamladıktan Sonra İkinci Yarıda Kaybettiği Puanlarla Lig Sonunda Play-Off’a Dahi Kalamayan Akçaabat Fk Sebat Kulüp Başkanı Zeki Öztürk Şimdiden Kolları Sıvadı.

Önce Sezon İçinde Yıl Sonuna Kadar Takımın Başına Getirilen Teknik Direktör Ayhan Alemdaroğlu İle Uzun Vadeli Olarak Anlaşan Öztürk Başkanlığındaki Yönetim, Şimdide Ayhan Hocadan Aldığı Rapor Doğrultusunda Kadroda Büyük Değişime Gidecek. Bordo Mavi Beyazlılar Ayhan Hoca İle Birlikte Belirlenen 6 – 7 Futbolcu Dışındaki Bütün Oyuncularla Yollarını Ayırmaya Çalışıyor.

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

10’un Üzerinde İsimle Yollarını Ayıracak Olan Akçaabat Ekibi, Bir Taraftanda Dış Transferde Belirlenen Oyuncularla Da Pazarlıklarını Sürdürüyor. Başkan Öztürk, Hedefledikleri 2.Lig Yolunda Hiçbir Fedakârlıktan Kaçmayacaklarını Belirterek: ”Hedefimiz Önce 2.Lige Ardından Da PTT 1.Lige Çıkmak Olacak. Bunu Başarmak Kolay Değil Ancak Bunun İçin Üstümüze Düşen Neyse Yapacağız. Geçen Sezon Kısa Sürede Kurduğumuz Takımla Başarılı Olamamıştık Ancak Bu Kez İstediğimiz Düzeyde Bir Takım Kuracağız. Görüştüğümüz Oyuncular Var, İmzalar Yakında Art Arda Gelecek ”Dedi.

Kaynak:Taka Spor

Editör: TE Bilisim