Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran,Vakıf Başkanlığı Görevine Geldikten Sonra Toplumsal Anlamda Başarılı Çalışmalara İmza Atmaya Devam Ediyor.

Özellikle Akçaabatlılar Vakfı Adı Altında Hizmet Vermenin Gururunu Yaşadığını Her Platforma Sözlerine Ekleyen Başarılı İş Adamı,Yardımsever Vakıf Başkanı Yaşar Erbaşaran Bu Haberimizde İse Her Akçaabatlının,Her Bireyin Yapması Gereken Bir Duruma Dikkatleri Çekti.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim'in Özellikle Çöp Konusundaki Hassasiyetli Çalışmaları Şehrin Belirli Noktalarında Çöp Konulacak Alanları Yer Altına Alması İlçede Çirkin Görüntülerin Olmamasına Neden Oldu.

Şimdide Belediye Başkanı Yine Bir Hizmet Anlayışıyla İlçenin Belirli Noktalarına Çöp Konteynırları Koyarak Çöplerin Dağınık Görünmemesini Sağlamak İstedi.

Buna İstinaden Akçaabatlılar Vakfı Başkanı  Yaşar Erbaşaran Yaylacık Mahallesi Düzköy Yolu Üzerine Konulan Çöp Konteynırın Yanına Vatandaşlar Tarafından Konulan Çöplere Dikkat Çekerek "Çöpleri Yere Değil Çöp Konteynırına Koyalım.Bu Güzel Uygulamaya Gölge Düşürmeyelim" Açıklamasında Bulundu.

İŞTE AKÇAABATLILAR VAKFI BAŞKANI YAŞAR ERBAŞARAN'ın AÇIKLAMASI

Akçaabat Belediye Başkanımız Sayın Osman Nuri Ekim’e ve ekibine Akçaabatımıza yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum. Son zamanlarda şehrin çöp sorununu çözmek için başlatmış olduğu yer altı çöp konteyneri uygulaması şehrin çöp sorununu büyük oranda çözmüştür. Bunun yanında şehrin belirli yerlerine koyulan modern çöp konteynerleri de çöplerin açığa bırakılmaması ve kötü kokuların oluşmaması adına güzel bir uygulama oldu.

Fakat belediyemizin yapmış olduğu bu güzel uygulamaların yanında bugün gördüğün manzara beni üzmüştür. Vatandaş olarak bizler Belediyeye destek çıkmalıyız. Çöp konteyneri varken ve boş durumda iken çöpleri neden gelişigüzel atarız anlamış değilim. İşte bugün gördüğüm manzara da aynen böyle idi. Belediyemizin koyduğu çöp konteyneri boş olmasına rağmen vatandaşlarımız çöpleri konteynerin dışına bırakmış. Bu çöpleri konteynerin içine atmak zor olmasa gerek. Lütfen bu uyarılarımızı dikkate alınız. Bizler Belediyenin yanında olursak, kurallara uyarsak bu şehri iyi yerlere taşırız. Unutmayınız ki bu şehir hepimizin.

Sağlıklı günler diliyorum…

Akçaabatlılar Vakfı Başkanı

YAŞAR ERBAŞARAN

120325327_132763511881529_4116613622174337077_n.jpg120290400_132763521881528_6376092512723810779_n.jpgb-524-029.jpg

Editör: TE Bilisim