Ankara Akçaabatlılar Sosyal Yardımlaşma Ve Kültür Derneği Tarafından Organize Edilen “Akçaabat’ın Kurtuluşunun 98.Yılı Gecesi” 20 Şubat 2016 Cumartesi Günü Akşamı Saat:19.00’da Ankara İller Bankası Eğitim Ve Sosyal Tesislerinde Yapılacak.

Ankara Akçaabatlılar Sosyal Yardımlaşma Ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Çiftçi Haber Sitemize Yaptığı Açıklamada” 20 Şubat 2016 Cumartesi Günü Akşamı Tüm Akçaabatlı Hemşerilerimizle Ankara İller Bankası Eğitim Ve Sosyal Tesislerinde Bir Arada Olmak İstiyoruz.. Özellikle Haberimizi Okuyan Tüm Hemşerilerimiz Tüm Akçaabatlılar Gecemize Davetlidir. Akçaabat İlçemize Ne Kadar Zaman Ayırsak, Akçaabat’ı Ne Kadar Konuşsak Azdır. Ancak Bu Tür Gecelerde Hemşerilerimizle Kaynaşmak Ve Bir Arada Olmak Bir Nebzede Olsa Akçaabat’ı Doyasıya Ankara Gibi Yerde Özellikle Başkent’te Yaşamak Başka Gurur Olsa Gerek. Gecemize İştirak Edecek Olan Tüm Hemşerilerimize Şimdiden Hoş Geldiniz Diyor Gecemizi Onurlandıracak Olmalarından Dolayı Ben Ve Yönetim Kurulu Arkadaşlar Adına Mutluluk Duyuyorum. Dedi.

GECENİN PROGRAMI

Gecede Sahne Alacak Olan Grup Papulya Aynı Zamanda Derneğin Müzisyenleri, Gecede Derneğin Horon Ekibi Ve Kemençe Kursiyeri 9 Yaşındaki Kemençecinin Küçük Bir Gösterisi Yer Alacak. Gecede Ayrıca Birbirinden Güzel Hediyeler Çekilişler Ve Açık Arttırmalar Yer Alacak. Ankara Akçaabatlılar Sosyal Yardımlaşma Ve Kültür Derneği Tarafından Ankara İller Bankası Sosyal Tesislerinde Düzenlenecek Olan Akçaabat’ın Kurtuluşunun 98.Yılı Gecenin Sunuculuğunu Raif Hacıoğlu Yapacak.

ANKARA AKÇAABATLILAR SOSYAL YARDIMLAŞMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ YÖNETİM KURULU

Yönetim Kurulu Başkanı: Mehmet Çiftçi, Başkan Yardımcısı: Mustafa Telci, Genel Sekreter: Temel Baş, Sayman: Hamdi Altınbaş, Üyeler: Raif Hacıoğlu, Ekrem Şen Ve Turgut Aygün

TARİH:20 Şubat 2016 Cumartesi

SAAT:19.00

AÇIK ADRES

İlbank A.Ş.Sosyal Ve Eğitim Tesisleri

Anadolu Bulvarı Halk Ekmek Fabrikası Karşısı

No:24 Macunköy / Ankara

1-(2)-016.jpg1-(1)-022.jpg

Editör: TE Bilisim