Akçaabatlı Ünlü Dj Burak Yeter'in Özel Yapım Milyonluk Oyuncağı!

Yaşamını Hollanda'da Sürdüren 39 Yaşındaki Akçaabat Doğumlu Dj Ve Prodüktör Burak Yeter, Önceki Gün İstinyepark AVM'de Objektiflere Takıldı. 38 Yaşındaki Ünlü DJ, Özel Yapım Aracıyla Adından Söz Ettirdi.

Akçaabat Ortamahalleli Bir Ailenin Çocuğu Olan  Ünlü DJ Burak Yeter, Yaşamını Sürdürdüğü Hollanda'da Satın Aldığı Yaklaşık 4 Milyon TL Değerindeki, Portakal Rengi Lüks Aracıyla Dikkatleri Üzerine Çekmeyi Başardı.

Piyanoyla Dünyaca Ünlü ABD'li Sanatçının Eserlerini Seslendiren DJ, “20 Yıl Önce ‘Alicia Keys İle Düet Yapacaksın’ Deseler, İnanmazdım” İfadelerini Kullanmıştı.

2.5 MİLYON TL'LİK ARACIYLA NİŞANTAŞI TURU

Eylül 2020'de Nişantaşı'nda Objektiflere Yansıyan Burak Yeter, Giyim Tarzı Ve 2,5 Milyon TL Değerindeki Son Model Otomobiliyle De İlgi Odağı Olmuştu.

İstinyepark'ta Dünyaca Ünlü Mağazaları Gezerek Alışverişin Keyfini Çıkaran Yeter, Daha Sonra Bir Mekanda Yakın Dostlarıyla Buluşarak Hasret Giderdi.

ALICIA KEYS İLE DÜET

2016 Yılında Çıkardığı 'Tuesday' Adlı Parçayla Uzun Süre Gündemde Kalan Burak Yeter, Geçtiğimiz Günlerde Instagram Hesabında Alicia Keys İle Canlı Düet Yapmıştı.

Konser İçin İstanbul'a Geldiğini Söyleyen Burak Yeter, Lüks Aracını Valeye Teslim Ettikten Sonra AVM'deki Mağazaları Dolaşarak Alışveriş Yapmıştı.

"DÜNYANIN EN İYİ 100 DJ'İ ARASINDAYIM"

Kasım 2020'de Bir Restoranda Yemek Yedikten Sonra Muhabirlerin Fotoğraf İsteğini Kırmayan Burak Yeter, "Bildiğiniz Üzere Albüm Çıkarmıştım Şimdi İse Dünyanın En İyi 100 DJ'i Arasına Girdim. Arkadaşlarımla Kutlama Yaptık, Sağ Olsunlar Beni Yalnız Bırakmadılar" Şeklinde Konuşmuştu.

DJ Burak Yeter, Türkiye'de De Geniş Bir Hayran Kitlesine Sahip Olan Popüler Dizi 'La Casa De Papel'in 2018 Yılında Yeni Jenerik Müziğini Hazırlamıştı.

-002.jpg

Editör: TE Bilisim