İnşaat Sektörünün Gelişmesiyle Pek Çok Yan İşkolu Faaliyete Geçti Onlardan Biri De Filmli Camlar.

Camlı Binaların Dışardan Görünmesini Engelleyen, Güneş Işığını Kıran Filmli Camlar Sektöründe Bir Akçaabatlı Var. Ömer Akdeniz.

Bölgede Doğup Büyüyen Ömer Akdeniz, Akdeniz Cam Filimleri (ACF) Ve Solar Max Markalarıyla Geniş Bir Portföye Sahip.

“Akçaabat Kaleönü Köyündenim. Ortamahalle’de Geçen Bir Çocukluk Yaşadım. Hükümet Konağında Çaycılıktan Sonra Bir Süre Cemil Usta’da Çalıştım. İlk Firmam Akdeniz Cam Filmleri ( ACF ).Güneş Kontrolü Sağlayan Cam Filmleri, Güvenlik Ve Emniyet Amaçlı Cam Filmleriyle, Dekoratif Kumlama Cam Filmleri Sektöründe Solar Max Markasıyla Lider Durumdayız. Araç Cam Filmleri De Portföyümüzde Olmasına Rağmen Toplam İşlerimizin Yüzde 1 Seviyesindedir. Üretimlerimiz, ABD Ve Güney Kore’de.

Son İki Üç Yıldır Ağırlıkta İnşaat Sektörüne Yönelik Bina Cam Giydirmeleri Yapıyoruz. Avcılar Ve Kâğıthane’de Araç Giydirmeleri İçin 2 Ayrı Tesisimiz Ve Ekiplerimiz Var.15 Yıl Garantili İş Yapıyoruz. Türkiye’nin En Önemli Firmaları Referanslarımız Arasındadır.

Migros, Kiler, Adidas, Zorlu Vakfı, İgdaş, İhlas Grubu, Garanti Bankası, İGSAŞ, Pfizer İlaç, Otokoç, Akçansa, Bunlardan Bazıları.

www.solarmax.com.tr

Trabzon’da Geçen Bir Çocukluğun Ardından, Yaklaşık 30 Senedir İstanbul’da Yaşayan Ve İş Dünyası İçinde Olan Ömer Akdeniz İçin Akçaabat’ın Yeri Özel: “Çok Sık Gidiyorum Akçaabat’a. Âmâ Gezecek Yer Kalmadı Denizle Bağı Kalmadı. Çok Fazla Yapılaştı. Ortamahalle’de Geçti Çocukluğum. Akçaabat’ı Yönetenlerin, İlçe Dışında Daha İyi Temsil Etmeleri Gerektiğini Düşünüyorum.”

gdsa.jpg670-180.gif123456---kopya-20180220211844.png

Trabzon Kültür Yaşam Dergisi Pulathane Akçaabat Eki

Editör: TE Bilisim