Akçaabat Salacık İlköğretim Okulunda 21 Yıl Gibi Uzun Süre  Müdürlük Yapan Merhum Emekli Müdür Nihat Özmen’in Adının Verildiği, "Nihat Özmen Çok Amaçlı Salon" 01 Mart 2017 Çarşamba Günü Saat 16.00 Gerçekleştirilen Törenle Akçaabat Salacık Ortaokulunda Açıldı.

"Nihat Özmen Çok Amaçlı Salon"un Açılış Programına Başta Nihat Özmen’in Eşi Gülüzar Özmen, Akçaabat Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üçüncü, Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, CHP Akçaabat İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu, Akçaabat Milli Eğitim Şube Müdürleri, Ali Can, Muhammet İkinci, Hüseyin Demirci, Yücel İzci. Akçaabat Eski Milli Eğitim Şube Müdürlerinden Avukat İbrahim Keskin, Halk Eğitim Müdürü Mustafa Türkoğlu, Okul Müdürleri, Veteriner Hekim Sebahattin Yazıcı, Eski TEDAŞ Müdürü Salih Beşli,Salacık Mahalle Muhtarı Süleyman Serdar, Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Yılmaz, KTÜ Tıp Fakültesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç.Dr. Kurtuluş Buruk Ve Çok Sayıda Veli Katıldı.

Saygı Duruşu Ve İstiklal Marşı İle Başlayan Programın İlerleyen Dakikalarında, Merhum Müdür NİHAT ÖZMEN’in Adının Verildiği Salonun Açılışı İle Program Devam Etti.

Çok Amaçlı Salonun Açılış Kurdelesini Başta Salacık Ortaokul Müdürü Zafer Turan, Akçaabat Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üçüncü, Emekli Şube Müdürü Avukat İbrahim Keskin, Merhum Müdür Nihat Özmen’in Eşi Gülüzar Özmen, Salacık Mahallesi Muhtarı Süleyman Serdar İle Birlikte Kestiler.

Açılışı Gerçekleşen "Nihat Özmen Çok Amaçlı Salon “Okulun Yol Tarafından Girişte Zemin Katta Ve Deniz Tarafının Hemen Girişinde Yer Alıyor. Merhum Müdürün Fotoğrafları Ve Atatürk’e Ait Fotoğrafların Yer Aldığı Çok Amaçlı Salonda, Toplantılar, Okul Sergileri, Konferanslar, müsamereler Ve Bunun Gibi Bir Çok Etkinliğin Yapılması İçin Tasarlandı.

Bu Arada Çok Amaçlı Salonun Yapımında Emeği Geçenlere Okul İdaresi Tarafından Plaket Verildi.Salonun Yapımında  Gönüllü Çalışan Okul Personelleri İse Böyle Bir Salonu Okullarına Kazandırdıklarından Ötürü Gururlu Olduklarını Söylediler.

Günün En Gururlu Ve En Mutlu Kişilerin Başında Gelen  “NİHAT ÖZMEN”in Eşi GÜLÜZAR ÖZMEN”e Plaketini Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üçüncü Verdi.

BABASININ ANISINI GÖZYAŞLARI ARASINDA ANLATTI

Salacık Ortaokulundaki Törende Bir Konuşma Yapan Merhum Müdür NİHAT ÖZMEN’in kızı NESRİN ÖZMEN Duygulu Bir Anısını Törene Katılanlarla Paylaştı. NESRİN ÖZMEN Duygulu Anısını Şu Şekilde İfade Etti.

"Şu An Çok Yoğun Duygular İçerisindeyim. Herkese Çok Teşekkür Ederim. Küçüktüm Hatırlıyorum Eski Okul Vardı O Zamanlarda Sabah 5 De Kalkardı Evimizin Sobasını Yakmada Okulun Sobalarını Evimizin Gazyağıyla Ve Talaşıyla Yakardı. Ondan Sonra Evin Sobasını Yakardı Ama Gaz Yağı Kalmışsa Tabi Ki. Annem Birazcık Sitem Ederdi

Evde Üç Çocuk Var Nihat Napacaz. Hanım Evde Üç Tane Var Ama Okulda 70 Çocuk Var Ne Olur Sitem Etme. Der Annemin Gönlünü Almasını Da Bilirdi. İşte Ben Babamı Böyle Hatırlarım Hep.

Evet, Bugün Babam Bu Anılarla Anıldı Ve Türkiye Cumhuriyetine Layık Bir Öğretmen Oldu. Çok Gururluyum Böyle Bir Babanın Evladı Olmaktan. Teşriflerinizden Dolayı Herkese Teşekkür Eder Saygılar Sunarım….

Programın Sonunda Okul Bahçesinde Törene Katılanlara Okul Müdürü Ve Öğretmenleri Tarafından İkram Verildi.

foto-galeri-icon-030.png

 

123456---kopya-552.pngyesyeni-logo-final-20170301215727.png

 

 

 

Editör: TE Bilisim