Akçaabatlı Meşhur Köfteci İsmail Usta Şeker Hastalığından Kurtuldu!

Akçaabatlı Hemşerimiz Genel Cerrahi Laparaskopik Bariyatrik Ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Muzaffer Al, Şeker Hastalarına Umut Olmaya Devam Ediyor.

Samsun’dan Tüm Türkiye’deki Şeker Hastalarına Umut Olan Opr. Dr. Muzaffer Al, Tip 2 Şeker Hastası Olanları Kapalı Ameliyatla Şeker Hastalığı Tedavi Ediyor. Türkiye’nin Hemen Hemen Bütün İllerinden Gelerek Muzaffer Al’a Ameliyat Olan Şeker Hastaları, Ameliyat Sonrası Sağlığına Kavuşarak Memleketlerine Geri Dönüyor.

Akçaabat’ta Oturan Ve Yaklaşık 10 Yıldır Şeker Hastası Olan Meşhur Köfteci İsmail Güner Opr. Dr. Muzaffer Al’a Ameliyat Olarak Şeker Hastalığından Kurtuldu.

10 Yıldır Şeker Hastası Olduğunu Belirten Akçaabatlı Meşhur Köfteci İsmail Güner ,“Uzun Zamandır İnsülin Kullanıyordum Ama Şekerim Normal Seviyelere Gelmiyordu. Şeker Hastalığı Ameliyatı Oldum. Bana Yapılan Ameliyat Sonrası Şekerim Normallere Geldi. Ameliyat Olmadan Önce Şekerim 200-250 Civarındaydı. Şimdi İse 120-130 Civarlarına Kadar Düştü. Şeker Ameliyatının Yapıldığını Duydum. Araştırdım Ve Samsun Büyük Anadolu Hastanesi’nde Muzaffer Al Hocamızın Yaptığını Öğrendim. Kendisine Ulaştım, Karar Verdim Ve Ameliyat Oldum. Sağlığımıza Kavuştum, Kendisine Çok Teşekkür Ediyorum” Dedi.

img-20200210-wa0000.jpgb-104.jpg

Editör: TE Bilisim