16-20 MART Tarihleri Arasında Gerçekleşecek Olan 24 Şubat Trabzon’un Kurtuluşunun 99.Yıl Trabzon Ve İl Tanıtım Günlerinde Yemek Stantlarında Akçaabat Köftesi Rezilliği Yaşanıyor…

Yemek Stantlarında Yaşanan Akçaabat Köftesi Rezilliğine Dur Diyen Yetkili Bulunmazken Fuar Alanında Herhangi Bir Kontrol Mekanizması da Olmaması Trabzon’un En Önemli Yiyeceklerinden Biri Olan Akçaabat Köftesini Trabzon Tanıtım Günlerinde Rezil Ettiler Görüntüsü Yarattı.

Özellikle Akçaabat’ın Köftesi İle Türkiye’de Marka Olmuş Kişilerin İsimlerini Kullanan Ve Akçaabat İle Hiçbir Alakası Olmayan Kişilerin Trabzon Tanıtım Günlerinde Kendi Kafalarınca Yaratmış Oldukları Tarifleri İle Becerebildikleri Kadar Akçaabat Köftesi Yapmaları Rezilliğin Ne Kadar Vahim Olduğunu Gösteriyor.

Trabzon Tanıtım Günlerinin En Büyük Amacının Başında Trabzon’u İstanbul’da Tanıtmak. Yalnız Trabzon Ve Türkiye İle Özdeşleşmiş Tarihi Akçaabat Köftesinin Bu Derece Kötü Tanıtılacağı Hiçmi Hiç Aklımıza Gelmezdi.

AKÇAABAT KÖFTESİ YAPANLARLA KONUŞTUK

 www.akcaabatinsesi.com İnternet Haber Sitesi Olarak 5 Gün Boyunca Sürecek Olan Her Yönüyle Trabzon Tanıtım Günlerinde Bağıra Bağıra Akçaabat Köftesi Diye Köfteleri Satan Stantları Tek Tek Ziyaret Ettik. Dikkatimizi Çeken Bir Detay İse, Sanki Tüm Stantlara Tembih Edilmiş Gibi Nerelisiniz Diye Sorulduğunda Trabzonluyuz Deyin. Özellikle Akçaabat Köftesini Satan Stantların Yetkilileri Gözümüze Baka Baka Akçaabatlıyız Diyorlar. Buda Yetmezmiş Gibi İşyerimiz Akçaabat’ın Merkezinde Cumhuriyet Caddesinde Diyorlar. Akçaabat Köftesinin Tarifini Verin Dediğimizde de, Çok İyi Biliyorlarmış Gibi, Akçaabat Köftesi Boğa Etinden Maydanoz Soğan Katılırarak Yapılır Açıklamasını Aldık.

Edindiğimiz Bu Bilgilerin Ardından Trabzon Tanıtım Günlerinde Yemek Skandalı Var mı Yok mu, Veya Akçaabat Köftesi Tanıtım Günlerinde Hak Ettiği Tanıtımla mı Yapılıyor Yoksa Akçaabat Köftesini Kullanarak Rant Sağlayanlar mı Var Sorusunu Getiriyor.

Sayın Akçaabat Köftesinin Akçaabat’ta Köftecilik Yapan Öncüleri,Köftemize Sahip Çıkmadığımız Süre İçerisinde Köftemiz Merdiven Altı Üretilmeye Devam Eder Ve Tarihi Akçaabat Köftesi Kaybolur Gider…Diye Düşünüyorum.

_dsc0011.jpg_dsc0013-001.jpg_dsc0030-001.jpg123456---kopya-604.pngyesyeni-logo-final-20170317193314.png

 

Editör: TE Bilisim