Yaşar Erbaşaran“Minik Yüzleri Güldürdü”

Trabzon Başta Olmak Üzere Tüm Akçaabat’ta Eğitime Yaptığı Büyük Hizmetlerle Tanınan Erbaşaranlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İşadamı Yaşar Erbaşaran Şimdi De Kavaklı Ortaokulu Erkek Hentbol Takımı Öğrencilerin Yüzünü Güldürdü.

Akçaabatlı Öğrencilerin Daha İyi Eğitim Almalarını İsteyen Erbaşaranlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İşadamı Yaşar Erbaşaran, İlçedeki Eğitim Kurumlarına Destek Olmaya Devam Ediyor.

Yaşar Erbaşaran, Son Olarak Türkiye Şampiyonasına Giden Ve Oynanan Müsabakalarda Türkiye 4.Olan Akçaabat Kavaklı Ortaokulu Erkek Hentbol Takımı Öğrencilerine Yardımda Bulunarak Yüzlerini Güldürdü.

Eğitim Sevdalısı Hayırsever İşadamı Yaşar Erbaşaran’a Yardımlarından Ötürü Bir Grup Öğrenci İle İşyerine Giderek Kendisine Plaket Takdim Eden Kavaklı Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ramis Bulut, Yaşar Erbaşaran’a Yardımlarından Dolayı Teşekkür Ederek Kısa Bir Konuşma Yaptı. Konuşmasında “Yaşar Erbaşaran, İlçemiz Eğitimine Her Zaman Destek Verdi, Vermeye De Devam Ediyor. Bu Desteklerinin Devamını Diliyoruz” Dedi.

Teşekkür Plaketini Alan Hayırsever İşadamı Yaşar Erbaşaran İse, “Bizler Zor Şartlar Altında Okuyarak Bu Günlere Geldik. Sizler Daha İyi Şartlarda Okuyarak, Daha İyi İmkanlar Sunularak Eğitim Görüyorsunuz. Bizler De Sizlerin Bu Azimli Çalışmanıza Destek Sağlamak İçin Elimizden Geleni Yapıyoruz. Derslerinize Çok Çalışarak, Sizlere Emanet Edilen Bu Vatanı İleriki Yıllarda Daha İyi Yönetecek Kişiler Olacaksınız. Bizim Çabamız Bunun İçindir. Bizler De Size Destek Olmaya Devam Edeceğiz” Diye Konuştu.

1-034.jpg2-026.jpg3-026.jpg670-469.gif123456---kopya-20180426191308.png

 

Editör: TE Bilisim