Akçaabatlı Güzel Dünya Arenasında!

Akçaabatlı Güzel Şevval Ayvaz Miss Eath 2015'de Türkiye'yi Temsil Ediyor.

Akçaabatlı Şevval Ayvaz Avusturya'da Düzenlenen Miss Eart 2015'de Türkiye'yi Temsil Ediyor.

Avrasya Üniversitesi Mimarlık Ve Mühendislik Fakültesi İç Mimarlık Bölümü Öğrencisi Olan Şevval Ayvaz, Avusturya'nın Viyana Kentinde 5 Aralık'ta Marx Halle'de Yapılacak Olan Miss Earth 2015'te Türkiye'yi Temsil Edecek.

Diğer Ülkelerden 90 Yarışmacı İle 18 Kasımda Avusturya'da Kampa Giren 20 Yaşındaki Şevval, Birinci Olmak İçin Yarışacak.

"TÜRKİYE DOĞU VE BATI KÜLTÜRLERİNİN BİR ARADA OLDUĞU BİR ÜLKE"

Akçaabatlı Güzel Kendisi İle Yapılan Röportajda Türkiye İle İlgili Sorulan Bir Soruya Türkiye’nin Avrupa İle Asya Arasında Bir Köprü Olduğunu Söyleyerek, “Türkiye Bu Özelliği Sayesinde Doğu Ve Batı Kültürlerinin Bir Arada Olduğu Bir Ülke. Bunu İnsanlar Ve Yapılar Üzerinde Çok Rahatlıkla Görebilirsiniz. Ayrıca Türkiye’ye Gelen Biri Tarihi Yerleri Ziyaret Ederek Ve Türk Geleneklerini Yaşayarak Bunu Kolayca Anlayabilir” Dedi.

Şevval Çocukken Çok Yaramaz Olduğunu Belirterek, “Çok Yaramaz Ve Enerjik Bir Çocuktum. Hep İddialı Ve Ne İstediğini Bilen Biri Oldum. Bu Benim Karakterimin En Önemli Parçası. Aile Olarak Özellikle Doğum Günleri, Geleneksel Ve Ulusal Bayramlar Gibi Etkinliklere Önem Veririz. Bu Günler Bizi Bir Arada Tutar” İfadelerini Kullandı.

Hayatında Yaptığı En Büyük Hatanın Ehliyetsiz Araba Kullanmak Olduğunu Söyleyen Şevval, Hayatının En Unutulmaz Anısını Ne Olduğu Sorulduğunda İse “Okul Arkadaşları İle Çocuk Yuvasına Gitmeye Karar Verdik. Onlara Hediyeler Verdik. Bu Onları Çok Mutlu Etti. Bu Anı Asla Unutamam” Şeklinde Konuştu.

Çevre Konusunda Sorulan Bir Soruya “Çevre Kirliliği Çok Büyük Bir Sorun. Çocuklar İçin İyi, Temiz Ve Yaşanabilir Bir Dünya Bırakmak İçin Bazı Önlemlerin Çok Acil Olarak Alınması Gerekir” Şeklinde Cevap Verdi.

TACI ELİNDEN ALINMIŞTI

Şevval Ayvaz Katıldığı Elidor Miss Turkey 2015 Güzellik Yarışmasında, 20 Finalist Arasından Türkiye'nin En Güzel 4. Kızı Seçilmiş Sonrasında Yapılan Skandal Bir Açıklama İle Tacı Elinden Alınmıştı.

z.jpg

Editör: TE Bilisim